Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΟΥΪΖ: Γιατί παρήγγειλε 2 τόπια ύφασμα κασμηροφανέλλα ο Βενιζέλος; Απάντηση θα κάνει κουστουμάκια για την ... ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ!!


Έγκλημα σε βάρος της παράταξης και της χώρας.

Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου

Σύντροφοι,
Εφιστώ την προσοχή σας στο γεγονός ότι τελευταία 5,5 χρόνια ο Γιώργος Παπανδρέου ανέλαβε -βάση καταστατικού- και χειρίστηκε μονός του χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις και συμβουλές το ψηφοδέλτιο επικρατείας του Κινήματος μας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρχικά να οδηγηθούμε στην χλεύη μέσω της ιστορίας με την Συντρόφισσα Γεννηματά και στην ήττα, ενώ η πρόσφατη αποτυχία χειρισμού του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη οδηγεί σήμερα σε διάσπαση δυνάμεων και ίσως σε άλλες συμφορές που δεν θέλω να σκεφτομαι.

Quantcast

Σύντροφοι θεωρώ ότι ο πρόεδρος δεν κινείται μαζί μας στον κοινό μας αγώνα για το συμφέρον της χώρας, αλλά σε δρόμο και στόχο προσωπικό. Στόχος που διασπά τις δυνάμεις μας και δημιουργεί εσωστρέφεια σε ώρα μάχης. Έτσι με προσωπικά κίνητρα και για ιδίον πολιτικό οφελος ρίχνει την καρδάρα με το γάλα μου μαζέψαμε.

Ο Γιώργος Παπανδρέου μοιάζει να νοιάζεται ίσως για το αρχηγικό του προφίλ ή ίσως για κάποιο «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» κάτι τέλος πάντων πολύ πέρα από το κοινό μας συμφέρον και τους κοινούς μας στόχους αυτή την ώρα.

Στελέχη γύρω του εμφανίζουν αυτή την τραγωδία ως «ηγετικό χαρακτηριστικό» αποδεχόμενοι ουσιαστικά ότι με αυτόν τον τρόπο στήνεται το ηγετικό του προφίλ σε βάρος συντρόφων μας. Αποδεχόμενοι ουσιαστικά ότι πρόκειται περί συντεταγμένου προσχεδιασμένου εκ της ηγεσίας διωγμού των εκσυγχρονιστών και άλλων.

Είναι όμως η κοινή λογική που μου επιβάλει να πω ξεκάθαρα αυτή την ώρα είναι ότι οποιοσδήποτε «διωγμός» φίλων, μελλών, στελεχών, του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδος αποτελεί έγκλημα σε βάρος της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και της χώρας.

Περιμένω να ακούσω την γνώμη σας, ΕΔΩ>>Γιάννης Παπαϊωάννου

αναρτηθηκε απο ΣΙΔΕΡΗ ΑΡΓΥΡΗ (Οι φωτο δικές μου!)

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive