Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Ο εισαγγελέας ασχολείται με τα blogs και όχι με το ρεπορτάζ-απάτη;

Αν αυτό που έκανε το EXTRA3 και ο Άρης Σπίνος το είχαμε γράψει εμείς θα μας είχαν πάει μέσα για κατασκοπεία, κακούργημα, εκβιασμό και δωροδοκία! Ότι έχει ο ποινικός κώδικας. Βγαίνει και λέει ο Σπίνος ότι γυναίκα υπουργού τρώει χρήματα από πολίτες και τα παίζει στα χαρτιά. Μέχρι εκεί όμως. Τον προκαλούμε σχεδόν όλοι να πει το όνομα να το βγάλουμε εμείς τουλάχιστον αν έχει στοιχεία. Και γίνεται λαγός. Ε, όχι έτσι ρε παιδιά. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό το πράγμα. Είναι η έννοια του όρου ...δημοσιοκαφρία. Χωρίς στοιχεία στήνεις στον τοίχο την μισή κυβέρνηση και ψάχνονται όλοι οι υπουργοί. Ακόμα και γραπτή καταγγελία να έχει αν η οι εξαπατημένοι δεν το πούνε δεν το γράφεις ούτε το λες στην τηλεόραση.
Ο εισαγγελέας βέβαια δεν έχει πάρει χαμπάρι τι έγινε. Ασχολείται με το νόμο των blogs
Αναρτήθηκε από troktiko

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ. Ο ΣΠΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.151 ΕΔΡΕΣ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive