Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

7 ερωτήσεις για τις 7 πληγές της Θεσσαλονίκης


...Αλλά ας γνωρίσουμε πρώτα αυτόν τον νεαρό μακρυμάλλη μέσα από ένα video,(Είναι μια συνέντευξη με τον υποψήφιο (νυν τώρα) Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Κρίτωνα Αρσένη. Μιλά για το σχέδιο αειφόρου ανάπτυξης στο Αιγαίο στο οποίο συμμετέχει ενεργά τα τελευταία χρόνια):

------------------------------
Το πρόβλημα του ΓΑΠ είναι διπλό:
Πρώτον ΔΕΝ μπόρεσε να ξεκαθαρίσει τη σαβούρα του κινήματος από τους καλοαναθρεμένους - κρατικοδίατους - οι οποίοι θεωρούν τον εαυτό τους αναντικατάστατο και έχουν την ψευδαίσθηση ότι το κόμμα τους ανήκει, με τα ποσοστά που τους αναλογούν (και μάλιστα από τις αμφισβητούμενες δημοσκοπήσεις).

Το δεύτερο και ίσως λιγότερο σοβαρό είναι η προβολή για την ανάδειξη των νέων στελεχών. Και μία τρίτη ίσως λίγο αμφισβητούμενη, αλλά έχει ξύσμα αλήθειας, είναι οι περίφημοι προσωπικοί φίλοι του προέδρου που έτυχαν της ευεργετικής απευθείας ανάθεσης κομματικών ρόλων.
Διαβάστε το ολόκληρο το αφιέρωμα αξίζει το κόπο. Δώστε τις δυνατότητες σε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τα κοινά.
Νάσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive