Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΔΗΚΚΙ. ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΛΟΤΑΧΩΣ!! ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ. ΕΛΑ ΜΗΤΣΟ (ΤΣΟΒΟΛΑ) ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ .. ΑΛΛΑΓΗΣ!

Υπερίσχυσαν οι γλύφτες και οι οσφυοκάμπτες των υπολλειμάτων του ΔΗΚΚΙ.

Τελικά αφού ύψωσαν το σαλιγκαρίσιο ανάστημά τους, υποχώρησαν άτακτα και υποτάχθηκαν στά Σκοπιανά πυρά του ΣΥΡΙΖΑ.
Θα δώσουν -λένε- μάχες μέσα απο τις γραμμές του ΑΛ(Α)ΒΑΝΙΚΟΥ μετώπου, σιγά τα καλσόν κορίτσια. Σιγά την οπισθογεμική μαγκιά του Βαλλιανάτου. Σιγά τα ΩΑ. Τρέμουν οι.. οχτροί μωρέ.
Και για νάχουμε το καλό ρώτημα ρε λεβέντες, πως ΘΑ συμπορευθείτε στα εθνοπροδοτικά κελεύσματα της ηγεσίας στην οποία δηλώσατε ΠΛΗΡΗ υποταγή; Δηλ.
α)ΤΙ θα κάνετε με τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για μετονομασία των ΣΚΟΠΙΩΝ σε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;
β) Τι θα κάνετε για τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ που ζητάει ΑΜΕΣΗ και ΠΛΗΡΗ ένταξη των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στο κοινωνικό σύνολο;
γ) ΤΙ θά κάνετε με τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ υπέρ των ΚουκουλοΦΛΩΡΩΝ;
δ) ΤΙ θα κάνετε με τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των ομοφυλοφίλων;
Να σας δω μωρέ κουνάμενες συνάμενες με τις απανταχού αδελφές να καίτε την Ελληνική σημαία, Να φωνάζετε ΖΗΤΩ τα Σκόπια, Να διαδηλώνετε μαζί με Βοσκόπουλο, Στωϊδη, Βαλλιανάτο, Δημητρά, Παπά Τσικνια υπο την χορηγία του ΣΟΡΟΣ και των διάφορων αδελφίστικων ... "παρατηρητηρίων" υπέρ των Σκοπίων και να το ΣΚΙΣΩ το... τιμημένο εκλογικό μου βιβλιάριο.
Ξέρετε τι μου θυμίζετε μετά την ΠΛΗΡΗ υποταγή σας και το φτύσιμο του ΣΥΡΙΖΑ που φάγατε και δε σας βάζει ΟΥΤΕ σην τελευταία θέση του ευρωψηφοδελτίου;
Την... ΑΛΕΠΟΥ. Που ενώ προσπαθούσε μάταια, να εισβάλλει στο κοτέτσι και ν`αρπάξει τα κοτόπουλα, μετά...ΔΗΛΩΣΕ ΝΗΣΤΕΙΑ!!
Μόνο που εσείς δεν είσαστε ΚΑΝ αλεπούδες, αλλά ... κοτόπουλα και μάλιστα ... ξεπουπουλιασμένα. Και το βραδάκι κάντε μια βόλτα απο την παράγκα της Κουμουνδούρου, το γύρω της πλατείας, ανεβείτε Πειραιώς, δεξιά την Ευριππίδου και συνεχίστε μέχρι Σύνταγμα. Θα βρείτε εκεί, ΟΛΟΥΣ όσους στηρίζει το Αλαβανέϊκο και απο σήμερα ΚΙ ΕΣΕΙΣ!! Το θέμα είναι ΑΝ θα φτάσετε Σύνταγμα. Άντε γεια και καλό δρόμο ως τα... Σκόπια. Κοτούλες. Ε, ΚΟΤΟΥΛΕΣ!!
"ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ"
αναρτήθηκε απο σιδερη αργύρη κυριακη 12/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive