Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Η Γραμμή άμυνας της ΝΔ για τον Παυλίδη,

Ήδη αρχίζει και διαρρέει στην κομματική βάση της ΝΔ η πληροφορία η ή αίσθηση ότι υπάρχει “συναλλαγή Παυλίδη-Κυβέρνησης για να μην πάει ο Παυλίδης φυλακή”.
Και ότι η επικοινωνία αυτή στήνεται με πρωτοβουλία Παυλίδη.

Πιο απλά κάποια κομματικά παπαγαλάκια διαρρέουν ότι ο Παυλίδης “ζήτησε κομματική προστασία από την ΝΔ και αθώοση σε μελλοντικό δικαστήριο, με αντάλλαγμα παραιτηθεί με το τέλος της προανακριτικής είτε έτσι είτε αλλιώς”.
Εκτιμώ ότι Πρόκειται περί καραμπινάτης πολιτικής απατής από την πλευρά κάποιων στην ΝΔ που έχει σκοπό να αναδείξει το προφίλ Καραμανλή ως εκβιαζόμενου αρχικά, μην υποκύπτοντα στην συνέχεια, και τελικά ως εγγυητή της κάθαρσης.
Ενώ ο ίδιος ο Καραμανλής δεν θα ξέρει τίποτα.
Ως πολίτης θεωρώ εγκληματικό να εξευτελίζεται υποδόρια, κοινωνικά, ηθικά και πολιτικά με διαρροές ένας άνθρωπος που ακόμη απολαμβάνει του τεκμηρίου της αθωότητας. Ειδικότερα εαν αυτό γίνεται για να σωθεί ένα σύστημα αυλικών γύρω από έναν άβουλο και κουρασμένο πρωθυπουργό σε γυάλα.
Θεωρώ επιπλέον ότι κάτι τέτοιο δεν το έχει σκεφτεί ο Καραμανλής καθώς δεν του κόβει μέχρι εκεί, και γενικώς έχει αποδειχτεί ότι είναι «περιορισμένης ευθύνης».
Άρα η όλη ιστορία έρχεται από τους πέριξ αυτού που έχουν βαλθεί να προστατέψουν τα οφίτσια τους και χρησιμοποιούν τον Κωστάκη.
Σε αυτό το «σύστημα ανθρώπων» και στην ίδια στρατηγική επιβίωσης τους αποδίδονται οι δημοσκοπήσεις που βγάζουν των κωστάκη με 80% αποδοχή στην ΝΔ ακόμη και περίπτωση πανωλεθρίας, καθώς και όλες οι τελευταίες εμφανίσεις του και οι λόγοι του.
==================
ΥΓ.: Αν ήμουν σκιτσογράφος και είχα να αποδώσω την σημερινή ψυχολογία του Καραμανλή με ένα σκίτσο, θα τον σχεδίαζα σαν ένα μπαλόνι που κάποιοι το φουσκώνουν με αγωνία. Το ίδιο χάνει από πολλά σημεία και επιπλέων έχει ανοίξει επίτηδες το στόμα του, για να χάνει και από εκεί, ενω μοιάζει να χαμογελά από κομματική υποχρέωση.
Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive