Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΙ ΑΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΧΛΙΔΑΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.


Ολοι οι "σεμνοί" και "ταπεινοί" τούτης της χώρας χρόνια τώρα γαλουχήθηκαν στους κόλπους των πολιτικών νεολαιών της μεταπολίτευσης από σπουδαίους μέντορες.
ΓΡΑΦΕΙ Ο:"ΖΕIDORON"
Το πνεύμα και η φιλοσοφία τους ήταν και είναι:Δούλεψε για το κόμμα,όποιο κι αν είναι(πράσινο,κόκκινο,μπλέ,ρόζ) κι αυτό θα φροντίσει για σένα.Ετσι μας προέκυψαν οι θρασύτατοι αριβίστες σημερινοί πολιτικοί.Επιασαν καλά το νόημα και πολύ γρήγορα γλείφοντας κι έρποντας κατάφεραν να γίνουν υπουργοί. Χωρίς έστω ένα μεροκάματο,χωρίς μία εμπειρία στη ζωή τους διαφεντεύουν τις ζωές μας.
Μαθημένοι στα πολλά και ξένα λεφτά,στη χλιδή και την καλοπέραση.
Ο περί ου ο λόγος Ευριπίδης Στυλιανίδης δηλώνει στο βιογραφικό του:
"Ερευνητής του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δημοσίου Δικαίου".
Μη σπεύσετε να φανταστείτε κάποιο ευρωπαϊκό ερευνητικό κέντρο στη Γενεύη, στις Βρυξέλλες, στο Στρασβούργο. Ο βαρύγδουπος αυτός τίτλος αφορά μια ελληνική Μη Κυβερνητική Οργάνωση φιλικού του προσώπου, την οποία χρηματοδότησε αδρά όσο βρισκόταν στο προηγούμενο πόστο του, του υφυπουργού Εξωτερικών με αρμοδιότητα τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ.
Μεγάλη εφεύρεση με τρελές κονόμες οι ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις).Αγαλμα πρέπει να κάνουν στο μάγκα που συνέλαβε την ιδέα.
Ως υπουργός μοιράζεις χρήματα του δημοσίου σε φιλικά σου πρόσωπα και μετά ως σύμβουλος-ερευνητής τα εισπράττεις.
Γιατί λοιπόν να μη ξοδέψει 10.000 ευρό(ετήσιο εισόδημα για πολλούς εργαζόμενους)για δυό μέρες στο Παρίσι;
Στο υπουργείο θα τα χρεώσει αλλά κι αν τα πλήρωνε από την τσέπη του σιγά το ποσόν.
Οι άνθρωποι αυτού του είδους δεν μπορούν να σκεφτούν τι θα πει ο κόσμος γιατί απλούστατα έμαθαν να γράφουν την κοινωνία στα παλαιά τους υποδήματα.
Αν είχαν αισθήματα,αν μπορούσαν να νιώσουν δεν θα γλένταγαν στα μπουζούκια το ίδιο βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου που σκοτώθηκε από αστυνομικό ο μικρός Αλέξης, ούτε θα πήγαιναν την ακριβώς επόμενη μέρα,Κυριακή,στο γήπεδο.
Μην ξεχνάμε ότι εκείνο το διάστημα των "Δεκεμβριανών του 2008" ο εν λόγω κύριος ήταν Υπουργός Παιδείας.
Και για όσους ξεχνάνε να θυμήσουμε ότι ο συγκεκριμένος κύριος τα ίδια αυτά Χριστούγεννα πήγε να ξεκουραστεί σε σουίτα παρακαλώ στο Hotel Vasilitsa Resot.
Κι ως επιβράβευση για όλα αυτά ο κύριος πρωθυπουργός στον ανασχηματισμό τον έκανε Υπουργό Μεταφορών.
Δεν είναι ο μόνος που προκαλεί διαρκώς με την εν γένει συμπεριφορά του. Εχουν προηγηθεί κι άλλοι πολλοί(Ρουσσόπουλοι, Βουλγαράκηδες, Μαγγίνες, Τσοχατζοπουλαίοι) ων εκ έστι αριθμός!
Αυτοί οι άνθρωποι και να θέλουν δεν μπορούν να έρθουν στη θέση του φτωχού,του αδύναμου,του άνεργου και του κατατρεγμένου. Δεν είδαν ποτέ την τσέπη τους να 'ναι πανί με πανί. Οτι επιθυμούσαν το είχαν κι αν δεν το είχαν δεν δίσταζαν να το αρπάξουν,χωρίς κανένα φόβο,χωρίς καμία τύψη.
Δεν αξίζουν ούτε σεβασμό,ούτε λύπη.
Οπου τους βρείτε μαυρίστε τους, όχι στο ξύλο αν και θα τους άξιζε,στις κάλπες!
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη κυριακη 12/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive