Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΔΗΚΚΙ 1 και ΔΗΚΚΙ 2 ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ή ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

Συνεδράζουν αυτήν την ώρα τα Μέλη του ΔΗΚΚΙ 1, υπο την προεδρία του κ. Μαντά.
Είναι γνωστόν ότι η υπο τον κ. Μαντά "τάση" στηρίζεται απο τον ΣΥΡΙΖΑ ως "συνιστώσα" του και χρηματοδοτείται αδρά απο τον κ. Αλαβάνο.
Η περσινή επιχορήγηση που πήρανε ήταν 700.000e, με την υπόσχεση ότι θα υπάρχει μέλος του ΔΗΚΚΙ 1 στην 2η θέση του Ευρωψηφοδελτίου. Έλα όμως που ο ΣΥΡΙΖΑ τους πούλησε και δεν τους βάζει ούτε μετά το τέλος; Αυτό ψάχνουν να λύσουν τώρα. ΤΙ κάνουν στίς Ευρωεκλογές; Πάνε μόνοι τους; Πάνε με το ΣΥΡΙΖΑ αν και σφόδρα ρηγμένοι; Πάνε σπίτια τους και δεν ασχολούνται με τίποτα. ΑΥΤΕΣ είναι οι 3 θέσεις και θα πρέπει να αποφασίσουν σήμερα ΤΙ θα κάνουν. Πλειοψηφούσα άποψη πάντως είναι η 2η. Τώρα μένει ο Τσοβόλας, του ΔΗΚΚΙ 2 . Άάάλλος ρηγμένος κι αυτός απο το ΠΑΣΟΚ έτσι; Κι αυτουνού του είχανε υποσχεθεί αλλάάά, ΤΖΙΦΟΣ. Αγωνιστής Ανδρεοπαπανδρεικός ο Τσοβόλας , δεν φαντάζομαι να κάνει την ... πατάτα και να γίνει ... ουρίτσα κι αυτός του Γιωργάκη.
Σήμερα είναι μέρα αποφάσεων για το μέλλον του ΔΗΚΚΙ 1+2.
Εν αναμονή λοιπόν των αποφάσεων,.... αναμένουμε και θα σας ενημερώσουμε.
Αργύρης Σιδέρης
Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive