Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΡΩΝΤΑ

Καλή Ανάσταση πατριώτες.

Καλή Ανάσταση και σε σας τους άλλους, που θεωρείτε τον πατριωτισμό και την Πίστη μας, ξεπερασμένες αξίες. Κι από Δευτέρα εδώ θα είμαστε πάλι για να σας κοπανάμε κατά τα έργα σας. Τίποτε το προσωπικό, που λένε κι οι Αμερικάνοι. Εσείς τη δουλεία σας κι εμείς τη δουλειά μας.

Καλή Ανάσταση, αμέτρητη Ελληνική Ψυχή.

Ψυχή των λίγων που άγρυπνοι κρατάτε Θερμοπύλες και των πολλών που γελασμένοι, κουρασμένοι κι απογοητευμένοι, τη δύναμή σας δεν καλείτε ξανά κι ανάξιους των Ελλήνων ηγέτες, απερίσκεπτα φορτώνετε στην Ελλάδα. Κανείς Έλληνας δεν περισσεύει. Δικοί μας κι εσείς. Πατρίδα μας κι αίμα μας κι αδέρφια μας ξεστρατισμένα. Την αγαπάτε την Ελλάδα, το ξέρουμε κι αν λόγια πικρά σας λέμε καμμιά φορά, σχωράτε μας, αλλά καιρό πολύ δεν έχουμε αδέρφια, ότι τα όρνια και οι λύκοι έχουν ζώσει την Πατρίδα και περιθώρια δεν έχουμε άλλα για να ψηφίζουμε κυβερνήσεις με το τυφλό πείσμα που οι οπαδοί υποστηρίζουν την ομάδα τους.

Καλή σου Ανάσταση, Κύπρος πολυαγαπημένη.

Μικρή, στα στρέμματα μόνο, Ελλάδα, διπλή Ανάσταση ευχόμαστε για σένα, Κύπριοι κι εμείς και στις λύπες και στις χαρές σου. Να δώσει ο Μεγαλοδύναμος να τις ζήσεις τις χαρές που σ΄αξίζουν και μαζί σου να τις γιορτάσουμε κι εμείς.

Καλή Ανάσταση ξενιτεμένα μας αδέρφια του περίλαμπρου Ελληνισμού της διασποράς.

Μη μας ξεχνάτε. Όπως δεν σας ξεχνάμε κι εμείς και καμαρώνουμε για τα επιτεύγματά σας. Όσο μπορείτε-και μπορείτε πολλά-βοηθάτε να σώσουμε την Ελλάδα μας. Καλή Ανάσταση και σε σας ξενιτεμένα παιδιά της πανάξιας Ελληνικής Ναυτοσύνης. Αμέτρητα κι ανεκτίμητα όσα έχετε προσφέρει και προσφέρετε στην Πατρίδα.

Καλή Ανάσταση Ελλάδα μας.

Σε μας, τα παιδιά σου, που αθέλητα κι απερίσκεπτα βάλαμε πλάτη για να σε κατεβάσουν οι εχθροί σου στον Άδη, σ’ εμάς πέφτει η Ευθύνη κι η Τιμή κι η Χαρά να σ’ ανεβάσουμε και πάλι στους γαλανόλευκους ουρανούς σου. Αρκεί να ψάξουμε μέσα μας για να βρούμε τα πανάρχαια νάματά σου, για να ξαναβαπτίσουμε την ψυχή μας στη Δύναμή σου. Και με τη βοήθεια του Κυρίου μας που σε λίγο και πάλι θ’ αναστηθεί, ν’ αναστήσουμε και σένα.

Γρηγόρης Δημ. Ρώντας

Συγγραφέας - Δημοσιογράφος

αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη Μ.Πέμπτη 16/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive