Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Ο εξαγνισμός…

Του ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ
ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
Χρειάζεται θράσος περίσσιο να χαρακτηρίσεις δημοσίως τον Παληoκώστα αγλάισμα των παρανόμων, όταν μπροστά σου εκτυλίσσονται υποθέσεις του τύπου Βατοπεδίου και άλλων συναφών τραπεζικών ληστειών.
Κι όμως.
Προχθές από το Alter και εξαιρουμένου του κ. Τσαρούχα, άκουσα την καθεστωτική ομήγυρη των κεντρικών του δελτίων να αφηνιάζουν για την έκνομη δραστηριότητα του Παληοκώστα.
Κι ως εδώ πάει καλά.
Επειδή λίγα λεπτά αργότερα και προφανώς ελλείψει αιχμηρών ερωτήσεων, σιωπούσαν ηχηρά για το Βατοπέδι αθωώνοντας γενναιόδωρα τον κ. Ρουσσόπουλο, στον οποίο επιπλέον έδωσαν τηλεοπτικό χώρο για να μας αναπτύξει τις επί της οικονομίας απόψεις του πλάι νομίζετε σε ποιον.
Στο κομψευόμενο παιδί της διαπλοκής Ανδρέα Λοβέρδο.

Όχι πως κατά την ταπεινή μου γνώμη έχουν κάποια ιδιαίτερη βαρύτητα οι απόψεις τόσο του ενός όσο και του άλλου, αλλά το να επαναφέρεις στο προσκήνιο το προς το παρόν πολιτικά υπόδικο παιδί του ταχυδρόμου στο πλευρό ενός υπερεκτιμημένου σαρκίου της πολιτικής αγοράς, αν μη τι άλλο σηματοδοτεί τις προθέσεις των καθεστωτικών εργολάβων, ως προς την ανέγερση νέου κόμματος που θα εκφράζει τους νοικοκυραίους.

Και γίνεται αυτό καταφανέστατο από την ένοχη σιωπή που κράτησαν οι κατ’ ευφημισμό δημοσιογράφοι του «Κουρείου» προς τις «άγιες» δραστηριότητες τού εκ των πεδινών της Κυπαρισσίας ορμώμενου και στο Άγιο Όρος των off shore εταιριών καταλήξαντος κ. Ρουσσόπουλου.

Αδίκημα στο οποίο την προηγουμένη «συμπτωματικά» υπέπεσε και το Mega με την διαφορά πως αυτό στην επιχείρηση εξιέρωσης του συστήματος Ρουσσόπουλου συνταίριαξε για λόγους πολιτικού «πλουραλισμού» τον χλιδάτο Ευριπίδη Στυλιανίδη μ’ εκείνον τον «τιποτολόγο», εσαεί υποψήφιο της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ πολιτικό ακροβάτη και συντοπίτη του κ. Παυλίδη, Κώστα Σκανδαλίδη.

Και σ’ αυτή την περίπτωση η γλώσσα των ανακριτών του προπαγανδιστικού σταθμού περιορίστηκε στην ακατάσχετη και επί παντός του επιστητού σιελόρροια, εκτός του επίμαχου που μας αφορούσε όλους.. Της νομοθετημένης ληστείας των δισεκατομμυρίων ευρώ.

Με τον κ. Σκανδαλίδη να καταπίνει κατ’ εντολή των οικοδεσποτών του την δική του γλώσσα κι αυτός.

Για την λιπαρή δεύτερη ζωή του υπουργού συνομιλητή τους.

Κι αμέσως μετά να καταπιάνονται με τον άφαντο Παληοκώστα..

Οι ολόφαντοι καθεστωτικοί λουσμένοι στους προβολείς τούς ήταν αόρατοι..

Ευγένιος Ανδρικόπουλος

eandrik@otenet.gr
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη Μ.Πέμπτη 16/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive