Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

26 AΠΡΙΛΙΟΥ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ 5η ΛΕΩΦΟΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τα όσα είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος ενώπιον της Τουρκικής ενθοσυνέλευσης κατά την διήμερη επίσημη επίσκεψη του(στις 6 και 7 Απριλίου) στην Τουρκία ήταν μαχαίρι στη καρδιά του Ελληνισμού! Δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήσουν αδιάφορο κανέναν μας! Κανέναν Έλληνα! Κανέναν Αμερικανό πολίτη Ελληνικής καταγωγής που ζει στην Αμερική! Δεν μπορεί και δεν πρέπει κανένας Έλληνας σε όλο τον κόσμο να αφήσει(ουμε) να περάσει απαρατήρητο και αναπάντητο αυτό το γεγονός. Είναι εθνική προσβολή! Είναι παραχάραξη της ιστορίας μας. Είναι ατίμωση των νεκρών και των εθομάρτυρων (μας) που έπεσαν στον αγώνα ενάντια στο Οθωμανό Σελτζούκο Τούρκο! Μη απάντηση εκ μέρους των απογόνων εκείνων των Ελλήνων μεγάλων εθνικών ηρώων στα όσα είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, είναι προσβολή και ατίμωση στων «Ελλήνων τα ιερά από τα κόκκαλα βγαλμένη».

5th_ave_parelasi_1.jpgΈχουμε ιστορικό ιερό χρέος και αποστολή να απαντήσουμε με κάθε ειρηνικό και νόμιμο τρόπο. Οφείλουμε όλοι μαζί οι Έλληνες ( και πρώτα όλοι αυτοί της Αμερικής) να απαντήσουμε με κάθε τρόπο! Οφείλουν πρώτοι από όλους, οι Ελληνες της Αμερικής να απαντήσουν δυναμικά στις 26 Απριλίου 2009 στην μεγάλη καθιερωμένη εθνική παρέλαση που θα γίνει στην 5η Λεωφόρο του Manhattan για την 188ηη Απριλίου(09) οφείλει και πρέπει να μετατραπεί σε ένα Εθνικό Πανομογενειακό συλλαλητήριο του Ελληνισμού! Η παρέλαση στην 5η λεωφόρο στις 26 του Απρίλη(09) μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει ένα γενικό ξεσηκωμό των Ελλήνων της Αμερικής που θα απαντήσει με ειρηνικό και συμβολικό τρόπο στην ιστορική διαστρέβλωση.

Διαβάστε περισσότερα...
Alexandros Stefanopoulos
GREEK AMERICAN NEWS AGENCY
Tel: 001-646-897-1035
Fax: 001-718-806-1246

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη Μ.Πέμπτη 16/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive