Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Με ισραηλινά μη επανδρωμένα αεροσκάφη εφοδιάζεται η Ρωσία

Με μη επανδρωμένα αεροσκάφη πρόκειται να εφοδιάσει το Ισραήλ τη Μόσχα, υλοποιώντας την πρώτη διμερή εξοπλιστική συμφωνία της με το εβραϊκό κράτος.
Στο πλαίσιο της πρώτης εξοπλιστικής συμφωνίας που υπογράφηκε μεταξύ Ισραήλ και Ρωσίας, η Μόσχα πρόκειται σύντομα να παραλάβει μερικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drone), που η αξία τους πλησιάζει τα 50 εκατομμύρια δολάρια, αναγγέλθηκε σήμερα επίσημα στη ρωσική πρωτεύουσα από το υπουργείο της Άμυνας.Να σημειωθεί πως η ρωσική κυβέρνηση προσανατολίστηκε στη «λύση» αυτών των αεροσκαφών μετά την άσχημη εμπειρία, που η ίδια είχε στις πολεμικές επιχειρήσεις του περασμένου θέρους με τη Γεωργία.Το Ισραήλ έχει στρατιωτική μακρόχρονη συνεργασία με την Γεωργία. Τόσο η Συρία, όσο και το Ιράν, δεν διάκεινται καθόλου ευνοϊκά έναντι παρόμοιας συμφωνίας Ισραήλ και Ρωσίας.Ο Ρώσος υφυπουργός της Άμυνας, Βλαντίμιρ Ποπόβκιν, ανέφερε σήμερα στον Τύπο ότι με αυτά τα ισραηλινά μη επανδρωμένα αεροσκάφη «θα γίνει απλά μία δοκιμή» για να διαπιστωθεί «σε ποιο βαθμό αυτά μπορεί στην πράξη να ανταποκριθούν σε ειδικές ανάγκες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων».
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη τεταρτη 15/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive