Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Σαλάτα εποχής


ΓΡΑΦΕΙ Ο: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΩΝΤΑΣ
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας

Πάκη και Μαρκογιαννάκη,
πάρτε ένα σινιέ βρακάκι.


Παρακαλούνται οι αξιότιμοι «γνωστοί-άγνωστοι» που έσπασαν τη βιτρίνα καταστήματος με εσώρουχα πολυτελείας, στο κέντρο της Αθήνας και το πλιατσικολόγησαν, να αποστείλουν μέρος της λείας τους στην κυβέρνηση της Ν.Δ. που τόσο στοργικά τους προστατεύει. Ας μη φανούν αχάριστοι. Μιά μονίμως κατουρημένη κυβέρνηση έχει αυξημένες ανάγκες σε εσώρουχα.

Ξύρισμα
κι ανάποδα στον γάϊδαρο.

Ο διαβολο-καλόγερος της Κερατέας, που είχε μετατρέψει το μοναστήρι του σε οπισθοδρομική κομπανία, βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης. Όμως τούτη η Δικαιοσύνη, η «πολιτισμένη», φαντάζει πολύ ανεπαρκής σε σχέση με τον άγραφο νόμο με τον οποίο οι πρόγονοί μας κόλαζαν τέτοιους κολασμένους ρασοφόρους. Η δημόσια διαπόμπευση μου φαίνεται πιο δίκαιη τιμωρία για τους θεομπαίχτες.

Έλεος Γιώργο, έλεος!

Τους ξεβράκωσε πάλι μέσα στη Βουλή ο Γιώργος Καρατζαφέρης, τους ομόσταυλους μπλε και πράσινους ημίονους του νεο-ταξίτικου στάβλου. Και μαζί τους και το ροζ κανίς του «αριστερού» καναπέ που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ. Αποκάλυψε πως άλλα λένε στη Βουλή για τα εθνικά μας θέματα κι εντελώς άλλα ψηφίζουν στο Ευρωκοινοβούλιο. Απολαύστε δείγματα εθνικής συμπεριφοράς των εθνοπατέρων μας. Στην ψηφοφορία επί της ερώτησης «να φύγει ο τουρκικός στρατός κατοχής από την Κύπρο»; ψήφισαν «όχι». Να αναγνωρίσει η Τουρκία την Κύπρο ως κράτος-μέλος της Ε.Ε.; «Όχι». Να ανακαλέσει η Τουρκία το casus belli κατά της Ελλάδας, αν η χώρα μας ασκήσει το κατοχυρωμένο από το διεθνές δίκαιο δικαίωμά της για επέκταση των χωρικών της υδάτων στα 12 μίλια; «Όχι». Ξαναψηφίστε τους!

Τι την ήθελες Τζορτζ
την ψευτο-μαγκιά;


Ως γνωστόν ο Βγενόπουλος έχει μεγάλη αδυναμία στον Γιωργάκη. Μέχρι μήνυση του έχει τραβήξει. Έτσι όταν άκουσε το «παιντί» να τσαμπουκαλεύεται ότι θα επαναδιαπραγματευθεί την συμφωνία κυβέρνησης-MIG για την Ολυμπιακή προκειμένου να απαιτήσει συμμετοχή του Δημοσίου, βγήκε από αριστερά προαναγγέλλοντας ότι ευχαρίστως θα εκχωρούσε το 49% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας αν η οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση επιζητούσε μια τέτοια ρύθμιση. Τώρα, αν και όταν ο Γιωργάκης γίνει πρωθυπουργός και τον δείτε να ζητάει το 49% της Ολυμπιακής, γράψτε μου.

Αυριανιές!

Το παπαγαλάκι της Ν.Δ. που ακούει στο όνομα «Αυριανή», προτείνει στον Καραμανλή να ξεπουλήσει όσο-όσο στους ιδιώτες και της Παναγιάς τα μάτια. ΔΕΗ, ΟΣΕ, ΕΛΤΑ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ και άλλες κερδοφόρες στην πλειονότητά τους ΔΕΚΟ, για να καλύψει το έλλειμμα. Η εφημερίδα «κωλοτούμπα» που κάποτε διατυμπάνιζε ότι «γκρέμισε τον Καραμανλισμό» και σήμερα είναι το δεκανίκι του, δείχνεται ωστόσο ντροπαλή στην πρότασή της. Και τα υπουργεία; Τα ξέχασες κύριε Κουρή μας; Σε τι άλλωστε θα εποπτεύουν αν ξεπουλήσουμε όλα όσα προτείνεις; Ρε μάγκες, μια εφημερίδα «Αυριανή» που κατηγορούσε τον Σημίτη ότι βγάζει στο σφυρί τα ασημικά της χώρας, τη θυμάται κανείς;

ΝΕΤ τσαντίρ news

Κυρία Χούκλη μας της ΝΕΤ, ντρέπεσαι να πεις ότι ο δολοφόνος της άτυχης υπαλλήλου της εταιρείας «Γερμανός» στον Βύρωνα, είναι ΑΛΒΑΝΟΣ; Έλα, θάρρος, πες το: Αλβανός. Τι θα πει αλβανικής καταγωγής; Μήπως είμαστε κι εμείς ελληνικής καταγωγής και δεν τό ‘χουμε καταλάβει; Αλλά ξέχασα, έχεις πάρει γραμμή.

Σκληρέ!

Ρε Καραμανλή μην είσαι τόσο σκληρός με τους δυστυχείς τραπεζίτες. Με τα ψυχοφάρμακα στέκονται στα πόδια τους από τότε που τους επέπληξες. Έχεις ξεπεράσει και τον Τσάβες σε επαναστατική αναλγησία, αδερφέ μου, έλεος πια! Φταίνε μετά να σου κάνουν απιστίες με τον «αριστερό» Γιωργάκη; Και που είσαι; Κόψε τον Φ.Π.Α από την βαζελίνη, γιατί απειλούν να μας το κάνουν στεγνά. Σε τέτοια απελπισία τους έχεις φέρει, ...σκληρέ!

Γρηγόρης Δημ. Ρώντας

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 13/3/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive