Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΦΕΡΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

Ομιλία του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη, κατά τη σημερινή προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για την «Ελληνική Εξωτερική Πολιτική»12/03/2009

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:
Κύριε Πρωθυπουργέ, είπατε αρκετά πράγματα, αλλά ξεχάσατε μια μικρολεπτομέρεια. Ξεχάσατε να αναφέρετε ότι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών το πρώτο ταξίδι που κάνει εκτός Αμερικής το κάνει στην Τουρκία σε δύο εβδομάδες. Περίμενα τουλάχιστον κάτι να πείτε γι΄ αυτό.
Πριν ξεκινήσω την εισήγησή μου, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μιαν αθλιότητα.
Αυτή τη φορά η αθλιότητα προέρχεται από κάποιους του ΠΑ.ΣΟ.Κ, όχι όλους ευτυχώς.
Και θα ήθελα τη θέση σας, κύριε Πρόεδρε του ΠΑ.ΣΟ.Κ..
Ίσως δεν έχετε σημειώσει ότι από την αρχή που μπήκα σε αυτή την αίθουσα είμαι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που όταν απευθύνομαι σε ομολόγους μου λέω πάντα: «ο αξιότιμος Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ», «ο αξιότιμος Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.», «η αξιότιμος Γραμματέας του Κ.Κ.Ε».
Αυτό το κάνω για λόγους βαθιάς εκτίμησης, σεβασμού και θεσμικότητας.
Θέλω να σταματήσει επιτέλους και να ξεκαθαρίσω αυτή την αθλιότητα ότι εγώ είμαι των άκρων και ακροδεξιός, αναλόγως πώς εξυπηρετούνται φτηνοί, ιδιοτελείς, κομματικοί σκοποί.
Πρέπει να το καταλάβουμε.Ένθεν κακείθεν, αγαπητοί συνάδελφοι.
Άλλοτε είμαι από εδώ και άλλοτε είμαι από εκεί. Να καταλάβετε επιτέλους ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει μέσα του σπορά φασισμού ούτε ρατσισμού.
Επομένως λοιπόν, αυτοί οι οποιοιδήποτε χαρακτηρισμοί καταδεικνύουν ότι κάποιους από εδώ χρειάζεται, κύριε Πρόεδρε του ΠΑ.ΣΟ.Κ, να τους πάρετε από το χέρι και να τους βγάλετε στράτα, στρατούλα, στρατάκι. Είναι απαράδεκτο αυτό που ακούστηκε χθες.
Κι επειδή λοιπόν εγώ δεν θέλω να αφήνω τίποτα να πέσει κάτω, θα σας αποδείξω σήμερα, κύριε Πρόεδρε του ΠΑ.ΣΟ.Κ, ποιοι είναι ακραίοι μέσα σε αυτή την Αίθουσα.
Και θα το αποδείξω με επιχειρήματα.
Και δεν είχα σκοπό να το κάνω, παρ΄ ό,τι εσείς εδώ κι ένα μήνα ισχυρίζεστε ότι αυτή την εκτός ημερησίας τη ζήτησα μόνο και μόνο για να συμμορφωθείτε εσείς.
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη πεμπτη 12/3/09

1 σχόλιο:

  1. Τώρα πώς αντιστέκεται το ΛΑ.Ο.Σ στη νέα τάξη πραγμάτων συντασόμενος με ένα κόμμα νεοταξικό είναι μυστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive