Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ»; ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑΣ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΛΑ !!

Καμιά δηλωσούλα τώρα κ.κ. του ΣΥΡΙΖΑ που τσιρίζατε τόσες μέρες για το ρατσισμό των Ελλήνων; Ούτε μια τόσο δα μικρούλα δηλωσούλα; ΤΙΠΟΤΑ;; Θα προτιμούσατε να είναι Έλληνας ε; Τι να κάνουμε τώρα. Περάστε όπως μπορείτε.
Αλβανός που συνελήφθη για τροχαίο φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να ομολόγησε την εμπλοκή του στην υπόθεση της Ε. Κούνεβα, η οποία δέχθηκε δολοφονική επίθεση με οξύ και εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Στη σύλληψη ενός ατόμου για την απόπειρα δολοφονίας κατά της συνδικαλίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα προχώρησε η αστυνομία. Συνελήφθη για τροχαίο και κατά την εξέταση υπέπεσε σε αντιφάσεις αναφορικά με το κρίσιμο χρονικό διάστημα στο οποίο έγινε η απόπειρα. Ο ίδιος φαίνεται ότι τηλεφώνησε νωρίς το πρωί της επόμενης ημέρας στο σπίτι της Κούνεβα για να αντλήσει πληροφορίες ως προς την κατάσταση της υγείας της.
totefteri@gmail.com
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τριτη 24/2/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive