Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ;

Αλλοδαποί έκλεψαν κινητά από πιτσιρίκια με την απειλή μαχαιριού
Χθες το βράδυ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης ομάδα 8 αλλοδαπών απείλησαν με μαχαίρια, 2 πιτσιρίκια και τους έκλεψαν τα κινητα τα θύματα, όπως δήλωσαν δεν τους γνώριζαν και από ότι φαίνεται ήταν περαστικοί. Παρόμοια κρούσματα σημειώθηκαν σε πολλές πόλεις της Ελλάδος. Δεν έχουν άδικο όσοι συσχετίζουν την εξαρση κλοπής κινητών με την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (αν είναι δυνατόν) ότι θα ζητούνται ταυτότητες για την αγορά καρτοκινητών και καρτών sim. Απλά οι κακοποιοί θα φέρνουν τσουβάλια κινητά απο Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία, θα κλέβουν άλλα απο την Ελλάδα στοχοποιώντας τους ανήξερους και αθώους κατόχους τους κ.λ.π. Σιγά μην πάει ο Ρωχάμης στο περίπτερο ή στο Γερμανό να αγοράσει κινητό.

Μα καλά μουρλαθήκατε όλοι εκεί στη Ρηγίλλης. Ή είσαστε κλειδωμανταλωμένοι στα ... κλουβιά σας και δεν παίρνετε χαμπάρι τι γίνεται στην πιάτσα;
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive