Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Νέα...καταγγελία για Λάκη- Γιατί μας το έκανες αυτό Λαζόπουλε;

Οι καταγγελίες για το μαλλί του Λαζόπουλου έρχονται βροχή.
Πολύ φοβόμαστε ότι δεν μπορούμε να τις σταματήσουμε.
Είχαμε γράψει ότι έχει κάνει προσθετική και ότι βάφεται(το είπε και η Παλαιτσάκη) αλλά διαβάστε μια ανάρτηση κάποιου που του έστελνε τα προιόντα στο σπίτι!
"Πριν από 2 χρόνια δούλευα σε μια εταιρεία που εισάγει προιόντα που... καλύπτουν την αραίωση και ο Λαζόπουλος έχει έρθει ακόμα και ο ίδιος να αγοράσει, αν και συνήθως του τα στέλναμε! Βάζει Toppik (έτσι λέγεται το προιόν που του έστελνα) και χωρίς αυτό είναι δυστυχώς ΠΟΛΥ φαλακρός! και από ότι μου έιχε πει το αφεντικό , είχε κάνει ΠΟΛΛΕΣ μεταμοσχεύσεις μαλλιών, αλλά ΠΟΤΕ στην Ελλάδα!!!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
troktiko:Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι οι καταγγελίες είναι αληθινές. Όχι δεν μπορεί. Το μαλλί του Λάκη είναι φυσικό. Η τρίχα είναι φυσική και άβαφη. Είστε ψεύτες. Θέλετε μόνο το κακό του.
********************************
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:Διαβάστε τι έχουμε γράψει κατά καιρούς για το άθλιο αυτό ανθρωπάκι που θέλει να λέγεται και "κωμικός' και κάνει τα κοκκαλα των "κανονικών" κωμικών να χορεύουν μπρέικ ντάνς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ>>>ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΤΑΡΑΧΩΝ

ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΝ,ΑΜΕΣΑ!

Η ΣΑΤΙΡΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ; ΟΧΙ Ε; ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ Η ΠΟΙΗΣΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!

Οι τηλεμονόλογοι του Λάκη

"Βόλτα" ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΚΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΚΟΜΗ!!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !!

Η ΣΑΤΙΡΑ ΕΧΕΙ ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΑΔΕΛΦΕ (Η) ΛΑΚΗ; Η ΠΡΕΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ , ΑΔΕΛΦΕ (Η) ΛΑΚΗ; Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΔΕΛΦΕ (Η) ΛΑΚΗ?
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 28/2/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive