Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΤΑΡΑΧΩΝ

Σημερα ετοιμαζεται να κανει 'εκπομπη' ο Λαζοπουλος,
στειλτε ολοι στον ΑΛΦΑ (Γραφείο Τύπου Alpha: pr@alphatv.gr )
την αηδια σας με το κατωθι :
"Προς ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 'ALPHA TV'
Αγαπητε Κυριε,
Με δεδομενο οτι προτιθεσθε σημερα -μεσουσης της εκρυθμου καταστασεως με επεισοδια κουκουλοφορων- να δωσετε αδεια εκπομπης στον ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ και ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ για την προτροπη του 'συνεχιστε να τα σπατε' ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, επιθυμουμε να σας εκφρασουμε (εκτος απο την εντονη αηδια μας) την απολυτο αντιθεση και αγανακτηση μας.
Σεβομενοι δε τον πονο των συνανθρωπων μας που κλαινε πανω στα αποκαιδια των περιουσιων τους (ναι αυτα που καψανε ΚΑΙ με προτροπη του λακη) σας δηλωνουμε απεριφραστα οτι ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ να βγαλετε αυτον τον τυπο ΝΑ ΚΑΝΕΙ τα κρυα 'ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ' του ΟΙΚΟΝΟΜΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ πανω στον πονο του αλλου .
Εμεις , και ολοι οσοι εχουν αξιοπρεπεια θα σβησουμε για παντα το καναλι σας απο την επιλογη της τηλεορασης μας, δεν προκειται να ασχοληθουμε με ενα καναλι που παιζει με τον πονο των συνανθρωπων μας.
Ευχομαι να πρυτανευσει η λογικη και το ηθος εκει,
Μετα τιμης .....

"
Διατηρω πληρη τα δικαιωματα μου να κοινοποιησω αυτην την επιστολη σε ολα τα μπλοκς που μπορω στο ιντερνετ, και να καταγγειλω αυτη την προκληση.
Ευχομαι δε να υπαρξει και καποιος εισαγγελεας που να εγκαλεσει τον εν λογω κυριο για την αδιαντροπη αυτη του προτροπη στους κουκουλοφορους.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τριτη 16/12/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive