Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΝ,ΑΜΕΣΑ!


Ο τύπος που βλέπετε στην εικόνα(Λάκης Λαζόπουλος εν ονόματι) είναι ο γελωτοποιός των νεοελλήνων.
Ένα είδος σύγχρονου πιθήκου με αρκετή δόση γυφτιάς ,εμπάθειας και κακογουστιάς.Ο άνθρωπος που βγάζει κακία και χολή σε οποιονδήποτε δεν του κάνει.
Κλασσικό δείγμα αναρχοζοσυριζαίου και παλαιοδιεθνιστή που προσπαθεί να ισοπεδώσει, κάνοντας αρνητική προπαγάνδα,σε όλα αυτά που κάνουν μια κοινωνία συνεκτική.
Ο άνθρωπος που τα παίρνει χοντρά απο το σύστημα για να κάνει και καλά ...πόλεμο σ'αυτό!
Εδώ γελάμε.
Σε αγαστή συνεργασία με τα αφεντικά του συμβάλλει στην μάχη που δίνει η άλλη πλευρά για να ξεπουληθούν όλα σ'αυτόν τον τόπο και να απεθνικοποιηθεί μια ώρα αρχύτερα η Πατρίδα.
Ο κομπλεξικός αυτός τύπος προωθεί ανενδοίαστα την ελευθεριότητα και την αναρχία και το κακό είναι ότι έχει τηλεθέαση,και απο πολλή νεολαία η οποία ,χωρίς να ξέρει τι γίνεται στα παρασκήνια,κάθεται ,τον ακούει ,γελάει αλλά και τον ..πιστεύει (ευτυχώς ένα τμήμα της) αφού τα παιδιά δεν έχουν άλλου είδους σωστή πληροφόρηση ,εκτός ίσως απο την οικογένεια και ,γιατί όχι και το διαδίκτυο.
Κάθε Τρίτη λοιπόν κια ειδικά τις δύο τελευταίες Τρίτες προτρέπει την νεολαία όχι μόνο να βγαίνει στους δρόμους,να κάνει καταλήψεις κ.α, "για το δικαίωμα στο όνειρο",παλιό αλλά πουλάει ακόμα,σαν τις αντίκες ένα πράγμα ,αλλά και ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ.
Ναι όπως το διαβάζεται.
Δεν τον ενδιαφέρει αν είναι περιουσίες των πολιτών,αν διαλύεται η ομαλή κοινωνική ζωή,αν εργαζόμενοι δεν πάρουν τον μισθό τους( ο και καλά ανθρωπιστής αριστερός),αν τα δάνεια που τρέχουν δεν αποπληρωθούν και καταστραφούν οικογένειες γι'αυτό.
Όχι αυτά δεν έχουν σημασία μπροστά στην ζωή ενός 15χρονου πλουσιόπαιδου, που ονειρευόταν μια άλλη "επανάσταση" και βρέθηκε την λάθος στιγμή στον λάθος σημείο και με λάθος παρέες.
'Οχι δεν χαιρόμαστε που ο μικρός έφυγε έτσι,δεν μας κάνει καρδιά .
Ούτε δικαιολογούμε απόλυτα τον ειδικό φρουρό για την ηλιθιότητά του.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.
Διότι έτσι είσαι και εσύ εγκληματίας κομπλεξικέ Λαζόπουλε.
Μήπως θα έπρεπε να εγκαλέσεις πρώτα τους γονείς του για την αγωγή που δώσαν στον μικρό;
Μήπως θα έπρεπε να εγκαλέσεις την ιδεολογική παρέα σου που τον είχε επιστρατεύσει στα "τάγματά "τους;
Όχι μόνον αυτόν αλλά και άλλους γόνους μεγαλοαστών ,που οι γονείς τους δεν τους δίδαξαν την αυτοπειθαρχία,αλλά και λαθρομεταναστών.Οι εφηβικές ψυχές και τα άβουλα μυαλά των εφήβων παρασύρονται απο το δηλητήριο που τα ποτίζεις Λάκη Λαζόπουλε ,εσύ και οι ινστρούχτορες κολλητοί σου.
ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ,ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ.ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΙΡΩΣΟΥΝ.
Κάτω τα χέρια σου απο την ελληνική νεολαία ,Λαζόπουλε.
Γιατί την επόμενη φορά κάποιος θα σου τραβήξει το αυτάκι και ίσως να πονέσεις.
Πιο πολύ απο τότε που σε..παίρναν..ξέρεις πως!!
aris ahaikos
Αναρτήθηκε από filopimin

1 σχόλιο:

  1. Καλά εσείς τις φορέσατε μόνοι σας τις παρωπίδες. Τα χθεσινά βίντεο τα είδατε? Να 'ναι καλά ο λαζόπουλος που ξεσκεπάζει τους προβοκάτορες. Τελικά, οι πιτσιρικάδες που πετάνε μολότωφ είναι γνήσιοι αντάρτες ενώ οι ίδιοι οι μπάτσοι είναι οι κουκουλοφλώροι. Αναλογιστείτε ποιοι είναι οι ξεδιάντροποι τώρα. Αν και κάτι μου λέει πως εδώ έπεσε δαχτυλάκι. Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive