Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Η ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΑ ΜΕΡΚΕΛ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΠΛΗΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Γερμανίδα γκουβερνάντα!!
Νέο σκληρό σχέδιο, με αύξηση φόρων και λιτότητα,σχεδιάζει η κυβέρνηση για την άνοιξη. Η Αγκελα Μέρκελ μοιάζει να επιτηρεί την ευρωπαϊκή οικονομία. Οι διαθέσεις της θα φανούν σήμερα στη συνάντηση με Σαρκοζί, Μπράουν και Μπερλουσκόνι.Η γερμανική πρόταση για ευρωπαϊκή εγγύηση στο δανεισμό των αδύναμων κρίκων της ευρωζώνης, με αντάλλαγμα πρόσθετα μέτρα σταθεροποίησης, και η διαρκής πίεση της Ε.Ε. για μείωση του ελλείμματος φέρνουν νέες επώδυνες ρυθμίσεις μέχρι τον Απρίλιο. Οι εξελίξεις αναγκάζουν τον Κ. Καραμανλή σε επανασχεδιασμό των κινήσεών του.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 21/2/09

1 σχόλιο:

  1. Ποιος θα πει το όχι αυτή τη φορά? Σκυψε σκύψε κωστάκη, γίνε άντρας κωστάκη και μην κάνεις την τρελλή. Αυτό ήταν μάγκες, νομίζω και οι σκύλοι έχουν καταλάβει πως δυστυχώς ξεπουληθήκαμεν. Δεν ψηφίζουμε για να αναδείξουμε ηγέτη εδώ και καιρό, απλά μας έχουν φορέσει άλλο ένα θέαμα σαν την eurovision και τους ολυμπιακούς. Κάτι σαν δημοσκόπηση για τον πιο αρεστό τομεάρχη έχει καταντήσει ο θεσμός. Καλό κόλπο για να μας έχει κρατήσει κοιμισμένους τόσο καιρό. Ώρα όμως είναι να ξυπνάμε. Οι γότθοι είχαν την ευκαιρία τους και απέδειξαν πως είναι ανίκανοι να κάνουν την δουλειά των ελλήνων, την εξάπλωση του πολιτισμού δηλαδή. Δύσκολη δουλειά αυτή για τους βαρ βαρ που φτάσανε να μπερδέψουν την έννοια του βασιλιά με φτηνή μπύρα περιπτέρου. Γι'αυτό καιγότανε ο χίτλερ να μας πάρει με τα νερά του. Κάποιοι σφάζουν, άλλοι κράζουν μα λίγοι προκαλούν το δέος. ΔΙΟΣ-ΚΟΥΡΟΙ, παιδιά των θεών, θυμάστε? Που να θυμάστε, ήταν πολύ η πρέζα. Αντε να παίρνουμε σιγά σιγά τα πάνω μας όμως γιατι σε λίγο ανεβαίνουμε στη σκηνή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive