Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΔΑΪΛΑΚΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ:...ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΣ!!! ΕΙΝΑΙ:....ΕΝΤΙΜΟΣ!! ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ! ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ !

ΑΠΟ ΤΙΣ 8.30πμ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ "ΕΝΤΙΜΟΙ" ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ "ΑΝΤΑΡΤΗ" ΔΑΪΛΑΚΗ. ΡΕ,ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ!! ΑΝΤΕ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ο ΔΑΪΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ? Ή ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ? ΑΝΤΙ ΣΧΟΛΙΩΝ, ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΑΜΙΝΟΥ (ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!!) ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ,ΚΑΘΑΡΟ, ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΛΟΓΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΑΜΙΝΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ, ΟΧΙ ΝΑ ...ΚΑΚΑΡΙΖΕΙ ΚΙ ΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ .....ΚΟΤΕΤΣΑΡΧΗΣ!!
Λέει λοιπόν στο βιογραφικό του:.......

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Στις 16 Σεπτεμβρίου αποφασίζουμε με ευθύνη για να αναδείξουμε υπεύθυνους πολιτικούς που θα προχωρήσουν την Ελλάδα μπροστά στο δρόμο της Νέας Εποχής που ξεκίνησε με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Είμαι βέβαιος ότι ο Ελληνικός λαός θα δώσει μια μεγαλειώδη και σαρωτική νίκη στη Ν.Δ. μαζί με την εντολή στον Κωνσταντίνο Καραμανλή να συνεχίσει την πολιτική για μια καλύτερη, πιο σύγχρονη και πιο δίκαιη Ελλάδα.
Αυτή την κρίσιμη στιγμή, η ψήφος σας αποκτά μεγάλη δύναμη. Βοηθείστε την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να στελεχωθεί με κατάλληλα άτομα, με ικανούς πολιτικούς που θα μπορούν να διεκδικούν και να προωθούν τα δίκαια της Δράμας.
Ο πολιτικός πρέπει να σας κοιτάει στα μάτια, να λέει την αλήθεια χωρίς φόβο, να είναι αποτελεσματικός, υπεύθυνος, σίγουρος. Πάνω από όλα όμως πρέπει να έχει την ωριμότητα και τη γνώση για το πως παίζεται το πολιτικό παιχνίδι.
Ελάτε μαζί μου!
Δώστε μου τη δύναμη ν' αγωνιστώ μαζί σας και πάλιγια να κάνουμε τη Δράμα αυτό που της αξίζει. Πρωταγωνίστρια των νέων εξελίξεων.
Σταύρος Δαϊλάκης
Δημιουργικά προκλητικός, ώριμος και ρεαλιστής, με αιρετική σκέψη και απόψεις ριζοσπαστικές που δεν εγλωβίζονται σε συμβατικά σχήματα και μίζερες αντιλήψεις, ο κ. Δαϊλάκης συνεχίζει την πορεία του στα κοινά του νομού μας. Μια πορεία που ξεκινά από παλιά, έχοντας περάσει από όλες τις βαθμίδες διοίκησης. Μια παρουσία η οποία σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη και κερδίζει τις εντυπώσεις.
Έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να επικοινωνεί με τους ανθρώπους και να τους κάνει να αισθάνονται άνετα και οικεία μαζί του. Το έξυπνο χιούμορ του, η ριζοσπαστικότητα των απόψεών του, το καθαρό μυαλό και οι άμεσες απαντήσεις κάνουν τη συζήτηση πολύ ενδιαφέρουσα. Κυρίως το τελευταίο διάστημα που το προεκλογικό θερμόμετρο συνεχώς ανεβαίνει και οι αντιπαραθέσεις και οι ίντριγκες βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους, είναι ευχάριστο να συναντάς ανθρώπους που μπορούν να διατηρούν το επίπεδο και το ιδιαίτερο στυλ τους.
Χαμόγελο πραγματικό, ανθρώπινο, χειραψία ζεστή, άνετη σε αντίθεση με τις τυπικές χαιρετούρες που έχουμε συνηθίσει να ανταλλάσουμε με τους πολιτικούς ή καλύτερα που έχουν συνηθίσει να αναταλλάσουν αυτοί με τους ψηφοφόρους τους.
Ο κόσμος στο γραφείο του πολυάριθμος, κάθε ηλικίας. Μπαίνουν, χαιρετούν, εύχονται καλή επιτυχία. Τα τηλέφωνα χτυπάνε συνεχώς. Είναι γνωστή η μεγάλη συμπάθεια όλων προς το πρόσωπο του κ. Δαϊλάκη και η συμπάθεια αυτή δεν περιορίζεται σε ανθρώπους που ανήκουν αποκλειστικά στο κόμμα της Ν.Δ. Ανθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους, έχουν κάτι καλό να πουν γι' αυτόν. Η πόρτα του γραφείου του είναι πάντοτε ανοιχτή για όλους. Οι λύσεις που προτείνει είναι σίγουρα άμεσες, αποτελεσματικές, ρεαλιστικές και πάνω απ' όλα αληθινές.
«Ο πολιτικός πιστεύω πως πρέπει να δίνει λύσεις, να τελειώνει δουλειές, να κερδίζει την αγάπη του κόσμου καθημερινά, να προσφέρει. Είμαι από τους ανθρώπους που μπήκαν στον πολιτικό στίβο για να προσφέρουν και αυτό το αποδεικνύω καθημερινά. Λέω την αλήθεια στον κόσμο και δεν αρνούμαι την βοήθεια σε κανέναν, από όποιον χώρο κι αν προέρχεται.
Για μένα δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές.
Για μένα υπάρχει μόνο η Δράμα. Την επόμενη μέρα της επανεκλογής μου είχα πεί ότι εγώ θα είμαι κόμμα ... Δράμα. Και αυτό αποτέλεσε για μένα απαράβατο κριτήριο των επιλογών μου.»

ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΑΪΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive