Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΝΥΧΤΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΟΠΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΜΕ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΕ ΣΤΟ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ κ. ΔΑΪΛΑΚΗ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΗ ΑΛΛΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Η "ΜΑΓΚΙΑ" ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ.
Όσο περνάνε οι μέρες τόσο φαίνεται η¨"τσάμπα μαγκιά" του Πρωθυπουργού, που θέλοντας να υψώσει το ανάστημά του στην Κ.Ε. δεν δίστασε να πετάξει το γάντι χωρίς να σκεφτεί τι θα γίνει αν κάποιος το σηκώσει. Έτσι έχουμε μετα τη "μαγκιά", τον κ. Τατούλη, Τον κ. Γιαννόπουλο και σήμερα τον κ.ΔΑΪΛΑΚΗ, ο οποίος ευθέως ζήτησε να φύγουν Ρουσόπουλος και Αγγέλου. Το μπαλάκι λοιπόν στον Κ.Καραμανλή ο οποίος αν αντιδράσει, θα πρέπει να προχωρήσει σε διαγραφές, όπως είχε απειλήσει, ή να κάνει πως δεν άκουσε και να ενταθεί το κύμα αμφισβήτησης τόσο του ιδίου όσο και των όσων με στόμφο δήλωνε προ 3ημέρου. Αν προχωρήσει σε διαγραφές πέφτει η Κυβέρνηση, αν δεν κάνει τίποτα αυτογελοιοποιείτε και είναι έρμαιο στα χέρια ανταρτών και όσων θέλουν τον εξευτελισμό του και την αναγκαστική παραίτησή του. Το θέμα είναι ότι ο ίδιος επέλεξε και πληρώνει τις επιλογές του. Και όπως λέει ο λαός: "ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ".
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive