Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Ας μην επιτρέψουμε στον Καραμανλή και τις οικογένειες των υπουργών του, να “σκεπάσουν” κι αυτό το ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

Πέντε βουλευτές, έντιμοι κι αγωνιστές, δίνουν μια μεγάλη μάχη Το αίτημα Σανιδά, για ν’ ανασυρθεί ο φάκελος της μονής Βατοπεδίου, είναι κατευθυνόμενο από την κυβέρνηση.
Θέλουν όπως ακριβώς συγκάλυψαν ΟΛΑ τα σκάνδαλα, να συγκαλύψουν την κυβέρνηση, τις οικογένειες και τους μεσίτες «μοναχούς».
Ο Καραμανλής και ο υπάλληλός του Σανιδάς, θα βρεθούν προ εκπλήξεων!Όλοι μας, πέρα και έξω από προτιμήσεις, ας βοηθήσουμε να σκεπάσουν το φοβερό έγκλημα!
Δεν έχει δικαίωμα ο Καραμανλής και οι οικογένειες των υπουργών του, που πλουτίζουν ξεπουλώντας περιουσία του ελληνικού λαού, να κλείσουν κι αυτό το ΣΚΑΝΔΑΛΟ!
Πέντε βουλευτές, έντιμοι κι αγωνιστές, δίνουν μια μεγάλη μάχη.
Να τους θυμόμαστε:
- ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ
http://www.bolaris.gr/
- ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣhttp://vo.pasok.gr/drivelegkas/
- ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΙΜΟΣΙΔΗΣhttp://www.timosidis.gr/
- ΧΡΥΣΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥhttp://www.arapoglou.gr/
- ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣhttp://www.karximakis.gr/
-
Ο Σανιδάς είναι σε "διατεταγμένη" υπηρεσία συγκάλυψης του σκανδάλου κυβέρνησης-μεσιτών Βατοπεδίου
(
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/09/blog-post_4060.html)
-
Πρέπει να πληρώσουν το έγκλημα ξεπουλήματος της περιουσίας του ελληνικού λαού!
(
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/09/blog-post_1427.html)
Αναρτήθηκε από σίβυλλα

*************************************
Σημ. skeftomasteellhnika.gr: Χαιρόμαστε όταν μας δίνεται η ευκαιρία αντιπαράθεσης και διατύπωσης άλλης άποψης. Έτσι κι εδώ ΔΕΝ έχουμε ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη στους Αγιοποιηθέντες Βουλευτές. Είναι ΟΛΟΙ οι ενασχοληθέντες με την άσκηση εξουσίας, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ και την καταρράκωση κάθε ηθικής έννοιας. Δεν φτάσαμε εδω απο ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗ . ΚΑΠΟΙΟΙ οδήγησαν το τρένο της υποτέλειας , της ανομίας ΚΑΙ της καταστροφής που βιώνουμε ΤΩΡΑ.
Μην ξεχνάμε ότι οι "ηγέτες" των 2 κομμάτων εξουσίας, ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ και ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ως ΕΞΕΧΟΝΤΑ μέλη της συνωμοτικής λέσχης BILDERBERG, κ.λ.π. Οχι μόνο για τα απλά (?) τα ...Βατοπεδιανά αλλά για ΟΛΑ τα κακά του πλανήτη μας. Σιγά τώρα μην αφήσει ο Παπανδρέου τα στελέχη του να "πληγώσουν" τον κολλητό του Καραμανλή. Τώρα όσον αφορά το θέμα Σανιδά, συμφωνούμε ότι είναι σύνηθες φαινόμενο, η Δικαιοσύνη να γέρνει πάντα ελαφρώς πρός το "κουβέρνο", γιατί όπως και να το κάνουμε η δημοσιουπαλληλική νοοτροπία, ανέλιξης και προαγωγών,, δεν εξέλλειπε ΠΟΤΕ και θα υπάρχει ΠΑΝΤΑ, εφ όσον δεν ισχύει το ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ σε τομείς πολιτειακής λειτουργίας όπως η Δικαιοσύνη.
αναρτηθηκε απο αργυρης τριτη 9/9/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive