Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

Η "ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ" ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗ "ΜΑΥΡΗ ΓΑΖΕΛΑ" ΤΩΝ ΗΠΑ!!

Μετά τη <<συγκινητική>> προάσπιση του διεθνούς δικαίου και την επιτακτικήαπαίτηση αποχώρησης των Ρωσσικών στρατευμάτων στην περίπτωση της Ν. Οσετίας από τον απερχόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ, την απερχόμενη κυρία ΥΠΕΞ των ΗΠΑ και τους συνοδοιπόρους τους στην ΕΕ (ιδιαίτερα συγκινητικό το ενδιαφέρον τηςΓερμανίδας Καγκελλαρίου Μέρκελ υπερμάχου της καταπάτησης του στην περίπτωση του Κοσσόβου), και την επιλεκτική καταπάτηση του όπου συμφέρει στη Νέα Τάξη(Κύπρος, Κόσσοβο, Ιράκ, κτλ, ων ουκ έστιν τέλος), η Κυρία Κοντολίζα αποφασισε να λύσει άμεσα και πολύ έξυπνα το Σκοπιανό, πριν αποχωρήσει.

ΓΡΑΦΕΙ Ο: "ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ"

Έτσι αφου <<εξεμάνη εναντίον τους >> θα τους υποχρεώσει λέει, εφόσον επιθυμούν να μπούν στο ΝΑΤΟ, μέσα σε 10 χρόνια να αλλάξουν το σύνταγμα τους και την ονομασία τους.
Έτσι αντιγράφω από το συνημμένο άρθρο της <<Καθημερινής>> της 27/)8/2008:<<Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι το σχέδιο περιλαμβάνει πέντε βασικά στοιχεία: αλλαγή του συνταγματικού ονόματος της ΠΓΔΜ, μεταβατική περίοδο διάρκειας 10 ετών, εντός της οποίας η ΠΓΔΜ θα πρέπει να τροποποιήσει το Σύνταγμά της και να αλλάξει τη συνταγματική ονομασία με τη νέα στους διεθνείς οργανισμούς, πρόσκληση προς την ΠΓΔΜ για ένταξη στο ΝΑΤΟ, ελεύθερη χρήση του προσδιορισμού «μακεδονικός» και από τις δύο χώρες και, τέλος,διακήρυξη και από τις δύο πλευρές, ότι δεν έχουν εδαφικές διεκδικήσεις η μία έναντι της άλλης.
Επιπρόσθετα, αναφέρεται ότι η πρόταση συγκροτήθηκε κατόπιν συνάντησης!! της κ. Ράις με την κ. Μπακογιάννη..
<<Ώ θράσος απύθμενο>>, όπως θα έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, από την Κυρία αυτή Σοβιετολόγο που είναι συνυπεύθυνος για άπειρα εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας .
Αλλά, είπαμε. Οι ...Χάγες κτλ αφορούν μόνον όσους δεν υποκύπτουν στη Νέα Τάξη των Μπούς και Κλίντον.
Ο τελευταίος, ως ανέφερε ο Τούρκος Σφαγέας της Κύπρου Ετσεβίτ (μετά από οξείες εναντίον του παρατηρήσεις και απειλές για την Κύπρο του νύν υποψήφιου αντιπροέδρου των Δημοκρατικών,), είπε προ ετών στον νυν υποψήφιο αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, ότι ο Κλίντον του είχε υποσχεθεί ότι η κατάσταση στην Κύπρο δεν θα επανερχόταν στην προ της εισβολής του 1974, κατάσταση.
Δεν ξέρω αν ο Κλίντον το είπε αυτό μετά την <<συγνώμη>> που ζήτησε από τουςΈλληνες ή πριν.
"Ευριπίδης"

1 σχόλιο:

  1. Και γιατί φωνάζετε εσείς ;
    Aυτό το σχέδιο όπως παρουσιάσθηκε ξεπερνάει και τις προτάσεις της Ελλάδος.Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό και μάλλον η εφημερίδα των Σκοπιων το έβγαλε για να ματαιώσει παρόμοιες σκέψεις.
    Απ ότι κατάλαβα όμως ΟΤΙ και να παρουσιασθεί θα χτυπιέστε χωρίς λόγο σαν παρανοικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive