Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Λεφτά υπάρχουν για ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ των Ελλήνων ηλιθίων

 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Υπουργείο Μετανάστευσης: Επιδότηση έως 1.590 ευρώ το μήνα για τους ασυνόδευτους ανηλίκους άνω των 16 21/02/2020 07:19 Σκοπός του προγράμματος είναι n υποστήριξη και ενδυνάμωση των ασυνόδευτων εφήβων για τη μετάβαση στην ενηλικίωση, n σταδιακή ένταξή τους στην τοπική κοινωνία και n ενίσχυση της δυνατότητας αυτοσυντήρησης"

Επιδότηση από 1350 έως 1590 ευρώ τον ΜΗΝΑ συν 4.400 ευρώ για την επίπλωση κάθε διαμερίσματος. σε κάθε "ανήλικο" Αχμέτ άνω των 16 ετών που μπούκαρε στην χώρα....
Με την ευγενική χορηγία όλων ημών των κορόιδων κι όλων όσων ψηφίσατε πρώτα ΣΥΡΙΖΑ και τώρα ΝΔ διότι προείχε να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στείλτε χαιρετίσματα στα παιδιά σας που τα στείλατε στα πέρατα της γης και ζητήστε τους ένα μεγάλο συγνώμη για το επαναλαμβανόμενο λάθος σας να ψηφίζετε αγύρτες και προδότες πολιτικούς.
Και μην ξεχάσετε να πληρώσετε την δόση του ΕΝΦΙΑ και τους φόρους σας! Διότι ο Αχμέτ έχει ανάγκες και πρέπει να τις καλύψετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive