Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Καταγγελία – ΕΥΟΣΜΟΣ: “Λαθρομετανάστες κλέβουν ρεύμα και νερό, βάζουν φωτιές… έξι χρόνια το ζούμε, μας έχουν παρατήσει εδώ πάνω”

Καταγγελία στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη για αδιαφορία των αρμοδίων όσον αφορά κατάσταση που επικρατεί σε συγκρότημα πολυκατoικιών στη δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Εύοσμο, τα τελευταία 6 χρόνια, με μία από τις πολυκατοικίες να είναι σε κατάληψη από λαθρομετανάστες. Ιδιοκτήτες σπιτιών στη γύρω περιοχή έχουν καταγγείλει το γεγονός σε πολλές υπηρεσίες, χωρίς αποτέλεσμα. Ο κύριος Γιάννης Μιχούδης... ένας εξ αυτών περιγράφει την κατάσταση ως τραγική.

“Έχουμε κάνει καταγγελία στο Υγειονομικό γιατί ζουν μέσα στη βρώμα, κλέβουν νερό, κλέβουν ρεύμα. Είναι φανερό ότι το κάνουν.  Δε γνωρίζουμε πόσοι ζουν εκεί, διαρκώς έρχονται νέα άτομα. Αρχικά τους είχε εγκαταστήσει  ΜΚΟ, τους έκοψε όμως τα χρήματα που τους έδινε για ενοίκια και λογαριασμούς. Δε γνωρίζουμε τι έχει γίνει και με τον εργολάβο που είναι ο ιδιοκτήτης και ο οποίος ισχυρίστηκε ότι πήγε στην αστυνομία και δεν έγινε τίποτα. Μαζεύουν τα σκουπίδια τους και βάζουν φωτιές, κλέβουν αυτοκίνητα, ναρκωτικά έχουν σίγουρα. Αυτό συμβαίνει τουλάχιστον 6 χρόνια. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε, δεν μπορούν να παίξουν τα παιδιά της γειτονιάς. Μας έχουν παρατήσει εδώ πάνω”, είπε ο ίδιος.

Ακούστε εδώ:https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B7%CF%82-210222/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive