Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Εξέφραση θέσεων σε μήνυμα, περί στήριξης Καρατζαφέρη σε Τζέφρυ


Απάντηση με μήνυμα σε κάποιον που είπε:
«ΟΥΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΑΟΣ.... ΑΦΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ»
προκειμένου να εκφράσω την θέση μου και τα τώρα πιστεύω μου:
--------------
Καλό θα ήταν να σταματήσετε να προωθείτε την ειρωνευτική προπαγάνδα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα από κάθε άποψη.

Αν θες διάβασε εδώ:
http://area51gr.blogspot.com/2010/02/2522010.html

και μετά και εδώ.
http://area51gr.blogspot.com/2010/03/blog-post_04.html

Ο Καρατζαφέρης ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, που όταν είναι αντιπολίτευση κατηγορούν και όταν γίνονται κυβέρνηση τα κάνουν!

Μην ρίχνετε τις ευθύνες ενός ανίκανου (Παπανδρέου) στον Καρατζαφέρη, μόνο και μόνο επειδή ο δεύτερος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ!...

Δηλαδή τι θέλατε να λέει ο Καρατζαφέρης;.. Ότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ;.. Έλεος!

Ο Καρατζαφέρης είπε πως πρέπει να κάνουμε κάποιες θυσίες σε αυτή την δύσκολη περίοδο, για να μην μας βρουν χειρότερα!.. Από εκεί και πέρα, ο Καρατζαφέρης έχει προτείνει ένα σωρό ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ τα οποία ο ΓΑΠ ΑΓΝΟΕΙ!

Οι θυσίες με αντίμετρα είναι χρήσιμες, οι θυσίες όμως χωρίς αντίμετρα, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ!.. ΜΗΝ ΣΥΓΧΕΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ τις θέσεις του Καρατζαφέρη με τις θέσεις του Παπανδρέου!

Ο πρώτος είναι ΗΘΙΚΟΣ γιατί ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ και τμήμα του προγράμματός του και δεν κάνει την πάπια όπως τα άλλα κόμματα, ενώ ο δεύτερος είναι ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΟΣ γιατί εφαρμόζει μισά μέτρα (μόνο τις θυσίες!).

Να θυμίσω ότι προεκλογικά ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ έβγαζε μια πολύ αρνητική εικόνα περί θυσιών που θα έπρεπε να πάρει ο λαός. Τώρα ο Σαμαράς ως αντιπολίτευση, προσπαθεί να γλυκάνει τον λαό κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ... Ε ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ!... Μόνο το ΛΑ.Ο.Σ. ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ.. Και το κατηγορείτε και από πάνω ΨΕΥΔΩΣ πως στηρίζει τον Τζέφρυ (σε ότι κάνει)... Ε.. Ντροπή σας!... ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ - ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΩΣ ΕΔΩ - ΠΕΙΤΕ ΤΟ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΛΑ.Ο.Σ...

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! Που μια ζωή ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΑΓΝΩΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!.... - Πως εκμεταλλεύονται αυτή την λατρεία σας, για να σας ..................!!!!!

Συγνώμη για το ύφος φίλε -------------, αλλά κουράστηκα να βλέπω πως η Ψευδής προπαγάνδα αυτή - πως ο Καρατζαφέρης στηρίζει τον Τζέφρυ (σε όλα) - κερδίζει έδαφος, πράγμα που σημαίνει.. ότι οι Έλληνες είμαστε άξιοι της μοίρας μας, εκμηδενίζοντας ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ οτιδήποτε μπορεί και να ενδιαφέρεται για εμάς!!...
--------------

Και για να γίνω αντιληπτός διαβάζω πρόταση από το Δελτίο Τύπου:
«Σήμερα η Κυβέρνηση έχει μπλέξει σε ένα στείρο και άρρηκτο δίλημμα: Ή φόροι - φόροι - φόροι -φόροι ή μείωση - μείωση μισθών. Αυτό λέει. Εμείς τι λέμε; Δεν χρειάζεται ούτε το ένα, ούτε το άλλο.Χρειάζονται συνταγές παραγωγής άμεσου πλούτου. Αυτό χρειάζεται η χώρα. »

Αν αυτή η δήλωση για εσάς, σημαίνει ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ, τότε ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!...
Posted by area51gr at

19 σχόλια:

  1. ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!

    Προς κ. Χατζάρα - deltio11 | Ξεμπροστιάστε τους onAir & onNet, αν τους θεωρείτε ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
    http://area51gr.blogspot.com/2010/03/deltio11-onair-onnet.html

    Υσ. Δεν γουστάρω να βλέπω δύο πλευρές που εκτιμώ, να αλληλοτρώγονται.. Μακάρι να έχει γίνει παρεξήγηση!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις χασει το παιχνιδι...σας πηρε ειδηση κι ο Χατζαρας!Κανεις δε θα ελεγε τιποτα αν εβγαινε ο Καρατζαφερης κι ελεγε ορθα-κοφτα με ποια μετρα συμφωνει,με ποια διαφωνει και τι προτεινει,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.Ομως,με τις αηδιες "να ματωσουμε,να ιδρωσουμε" δεν ξεφτυλιζει τοσο τον εαυτο του-αλλωστε ο βρεγμενος τη βροχη δε φοβαται-αλλα οσους,σαν κι εσενα,πιστευουν ακομα σ'αυτον.Ευχομαι να ξυπνησεις γρηγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μονο ο μποντιγκαρντ τα λεει σωστα!!! μη προβαλλετε αντισταση οι υπολοιποι πατριωτες,μη κανετε πορειες στους δρομους,μη κανετε συγκεντρωσεις σε πλατειες,μην εισβαλλετε σε στουντιο διακοπτωντας εκπομπες γιατι θα πουν: ΄΄χρησιμοποιουτε αριστερες μεθοδους΄΄!!!!! ακουστε ρε τι λενε οι προβοκατορες!!! το αλλο παλι; ΄΄ο μητσοτακης συμφωνει με τον καρατζαφερη.οχι ο καρατζαφερης με τον μητσοτακη΄΄ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΛΟΓΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα τυχαια.. οι μασκες πεφτουν ομως σιγα σιγα. κ ο κυρ χατζαρας αρχισε το μπινελικι; ε τοτε κ αυτος ΄΄προκατειλημενος΄΄ ειναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «μη προβαλλετε αντισταση οι υπολοιποι πατριωτες,μη κανετε πορειες στους δρομους,μη κανετε συγκεντρωσεις σε πλατειες,μην εισβαλλετε σε στουντιο διακοπτωντας εκπομπες γιατι θα πουν: ΄΄χρησιμοποιουτε αριστερες μεθοδους΄΄!!!!! ακουστε ρε τι λενε οι προβοκατορες!!!».. ακούστε βρε πως διαστρεβλώνουν τα ΑΚΡΑ τα λόγια!..

    Τον χαρακτηρισμό για εισβολή σε στούντιο, τον μετέφεραν σε πορείες, συγκεντρώσεις, αντίσταση κτλ... Ε.. ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η-Ο.. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.. Τώρα αν εσείς έχετε κλειστά τα ματάκια σας, μην τον κατηγορείτε... Και μην λέτε αηδίες...

    Ο Καρατζαφέρης έτσι μιλάει. Σε όποιον αρέσει... Το θέμα δεν είναι πως εκφράζετε κάποιος, αλλά τι λέει.. Εσείς κολλάτε στο πρώτο.. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μεγιστος αρχιπροβοκατορας οπως και μεγιστο τσιμπουκι, εισαι εσυ και μονο εσυ αρεα. συγκεκριμενος ειναι ο ρολος σου. το ξεβρακωμα σου συνεχιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προβοκατο-αρεαααα, θυμασαι την πρωτη συγκεντρωση που ειχε κανει το λαος για το μεταναστευτικο σε καποιο ξενοδοχειο; για ποιον λογο τα στελεχη σας απετρεπαν τον κοσμο που ηθελε να κανει πορεια μετα το τελος της συγκεντρωσης; μηπως επειδη αυτες ειναι ΄΄αριστερες μεθοδοι΄΄ οπως ελεγαν γνωστοτατα και επιφανη στελεχη σας για να τρομαξουνε τον κοσμο; ε ξεφτιλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ!

    Ο ένας με βρίζει, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ότι κάθε φορά επιχειρηματολογώ και ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ, ο άλλος ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ για «απετρεπαν τον κοσμο που ηθελε να κανει πορεια μετα το τελος της συγκεντρωσης;»

    Λοιπόν.. ΜΑΛΑΚΕΣ (ναι το λέω και το εννοώ, γιατί ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΝΑ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΕ).. Για να ξεκαθαρίσουμε ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ..

    Στο άρθρο http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/01/blog-post_4837.html διαβάζουμε το ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ που λέει:

    «Πήγα στην συνέλευση του ΛΑΟΣ και ήμουν αυτός που φώναζε να κατεβούμε στους δρόμους» .... «6) Οι μόνοι νέοι (πλην εμού του ιδίου και άλλων 4 ατόμων που είχαμε πάει να συμμετάσχουμε στην "διακομματική συζήτηση") ήταν τα μέλη της ΝΕΟΣ.»

    Το να ισχυρίζεστε ότι τα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. «απετρεπαν τον κοσμο που ηθελε να κανει πορεια», ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ 5 ΜΕΛΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ (εκτός αν εννοείτε τους ηλικιωμένους που φύγαν μετά το πέρας, λόγο ψύχους, ή την ίδια την ΝΕ.Ο.Σ.), ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!...

    Αν θέλετε να συνεχίσετε λοιπόν να ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΤΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!.. ΖΩΑ!.. ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΖΩΑ!!!

    Γι' αυτό χωρίς να απευθύνομαι ΣΕ ΕΣΑΣ, συνεχίζετε και μου επιτίθεστε ΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ!.. ΣΑΣ ΕΡΕΘΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΑΝΟΗΤΑ!... ..Για αυτό επιζητάτε ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΩΝΩ (ΛΕΩ) και εσείς να το παίζετε ΜΑΛΑΚΕΣ!... ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!...

    Γι' αυτό και χρησιμοποιείτε και το το nick «Ανώνυμος».. Για να μην ΦΑΝΕΡΩΘΕΙΤΕ!.. ΑΡΡΩΣΤΑ ΖΩΑ!

    Από εδώ και πέρα, όποιος μου απευθύνεται κατηγορηματικά και ανόητα με το Nick «Ανώνυμος», θα παίρνει πίσω, μόνο ειρωνεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αντε ρε συ αρεα σαλτα και πανε και γαμησου ρε τσωλι. ανδρεικελο σκατοανθελληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΕΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ,ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΕΙΧΑ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΡΕΠΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ, ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ ΨΕΥΤΗ. ΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΙΕΙ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΄΄ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ΄΄ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ Ε; ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΛΕΕΙ,ΘΑ ΔΩΘΕΙ Η ΜΑΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥΟΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΞΕΠΑΤΩΜΕΝΟΙ!!!ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΒΕΝΤΕΤΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑ-ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΟΠΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ - ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ - ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΤΟΝ JEFFREY.


    MHN ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ....ΣΙΓΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ.
    ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ.....ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗ.
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ MAIL ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ.
    http://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=108&start=10

    αδωνις:΄΄Δεν είμαι βέβαιος ότι καταλαβαίνω πλήρως τί εννοείς; Το ΠΑΣΟΚ έχει 160 έδρες. Δεν τις πήρε παρανόμως, ο ελληνικός λαός του τις έδωσε. Η Βουλή έχει το δικαίωμα να αποφασίζη. Όταν λοιπόν λές ή τώρα ή ποτέ τί εννοείς; να πάρουμε τα όπλα; να τους δείρουμε; τί;
    Μήν δραματοποιούμε τα πράγματα. Από την ψήφισή του και μετά υπάρχει χρόνος για αρκετές αντιδράσεις ακόμη, διότι όλοι αυτοί δεν θα μπορούν να πάρουν αυτόματα την Ιθαγένεια, αλλά μέσω γραφειοκρατικών διαδικασιών που με νομικούς και άλλους τρόπους θα τις καθυστερούμε κι άλλο, μέχρι να αλλάξη το πολιτικό περιβάλλον εις βάρος του ΠΑΣΟΚ και θα μπορέσουμε να μεταβάλουμε τον νόμο. Λυπούμαι που θα σας το πω, εγώ άλλον δρόμο από την Δημοκρατία δεν βρίσκω. Είμαι απόλυτος και ξεκάθαρος σε αυτό. Οι απόψεις μας είναι ιερές και σεβαστές, όπως όμως είναι και το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο ελληνικός λαός μίλησε, έδωσε την απόλυτη Κοινοβουλευτική πλειοψηφία στο ΠΑΣΟΚ και τώρα γεύεται τους καρπούς της πράξεώς του.
    Δεν μπορώ να σας πω ψέμματα. Αν και όλοι μας θέλουμε να κάνουμε πορεία και να κατασκηνώσουμε απ'έξω από την Βουλή, υπάρχουν και σκέψεις αντίθετες και σοβαρά επιχειρήματα που εδράζονται στην επικείμενη οικονομική καταστροφή της χώρας. Το κόμμα θα αποφασίση τί ακριβώς θα πράξη.΄΄

    αντε βλακο-αρεα σαλτα να πας να πνιγεις τωρα βλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τους ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ...!

    Οι αποδείξεις είναι εναντίων σας... ΖΩΑ!... Αντέ ΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και ΕΣΥ ΜΗ ΒΛΑΚΑ απο πάνω διαφωνείς ε; ΕΣΕΙΣ τους ψηφίσατε ΠΑΝΗΒΛΑΚΑ , τώρα θα τους φάτε στη μούρη 4 ΧΡΟΝΙΑ!!
    Μ,μ,μ,μ, ΑΡΧΙΖΩ και τη βρίσκω τελικά ε;
    ΝΑ πνιγείτε οσοι τους ψηφίσατε και ΣΚΑΣΕΤΕ ΚΟΘΩΝΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ξετφυλα Η.Ο. το :"να ματωσουμε,να ιδρωσουμε" για την ΕΛΛΑΔΑ και κόφτει; Ασχετε συμματέψου γιατί το παράτβησες το αστείο. Ο Χατσάρας πάει για κόμμα ΔΕΝ τόμαθες κοϊρόδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΟΥΦΙΑΝΟΑΡΕΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΧΑΦΙΕΔΙΛΙΚΙ; Ε ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εμεις να δεις που σε εχουμε γραμμενο σκατιαρικο αρεα..εμεις να δεις αρχικομματοσκυλο ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΞΕΛΥΣΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΕ, ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΣΑΣ..ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ!! ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μην ασχολειστε αλλο με κυλωτες τυπου αρεα. ο ανθρωπος ξεκυλωτιαστηκε σημερα. δεν το ειδατε; τον εχει ξεχεσει η μιση μπλογκοσφαιρα.δεν εχει μεροκαματο σημερα απο την καλλιρροης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive