Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Καθώς το αφήγημα του COVID καταρρέει, ήδη προετοιμάζουν την επόμενη «πανδημία» ΚΟΡΟΪΔΙΑ

Ο κορωνοϊός μπορεί να τελειώνει, αλλά, από τον καρκίνο μέχρι το AIDS, τα εμβόλια mRNA είναι εδώ για να μείνουν. Αν και σε οποιαδήποτε «κρίση της δημόσιας υγείας» υπάρχουν πολλά κέρδη για τη μεγάλη φαρμακοβιομηχανία, η κίνηση πίσω από τη «νέα παραλλαγή του AIDS» ίσως είναι κάτι περισσότερο από απληστία....

 Πηγή: Off-Guardian

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Το αφήγημα του Covid19 αρχίζει να ολοκληρώνει το κύκλο του και όλα δείχνουν πως αυτή η μάχη τελείωσε. Ναι, υπάρχουν ακόμα θύλακες συμβολικής αντίστασης, μικρά εμπόδια που δεν είναι έτοιμα να εγκαταλείψουν αυτό το φάντασμα ακόμα, αλλά ως επί το πλείστον το κατεστημένο θα το αφήσει να περάσει.

Η μία Χώρα μετά την άλλη «χαλαρώνουν» τους περιορισμούς τους για τον Covid, εγκαταλείπουν τα σχέδια τους για διαβατήρια εμβολίων και προσπαθούν να «επιστρέψουν στο φυσιολογικό».

Φαίνεται ότι κάθε εβδομάδα κάποιος νέος "ειδικός" που πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια, προβλέποντας ότι θα πεθάνουμε όλοι, να εμφανίζεται στις ειδήσεις ισχυριζόμενος ότι πρέπει να "αντιμετωπίσουμε τον Covid σαν τη απλή γρίπη".

Αλλά επειδή χαλαρώνουν τώρα στο Covid αυτό δεν σημαίνει ότι η ατζέντα πίσω από το Covid έχει χαθεί. Ούτε καν.

Στην πραγματικότητα, ακόμη και όταν πετάξουν αυτή την πανδημία σε έναν ρηχό τάφο, ήδη θα προσπαθήσουν να προετοιμάζουν το κοινό για τον επόμενο φόβο για την υγεία – το AIDS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive