Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Ειδικός Ιατρικής του Μητρικού Εμβρύου Αποδεικνύει ότι τα εμβόλια Covid-19 έχουν Προκαλέσει Τεράστια Αύξηση των Αποβολών και των Θνησιγενειών


Ο Dr. James Thorp, ειδικός στη μητρική εμβρυϊκή ιατρική, αποκάλυψε ότι τα εμβόλια COVID-19 προκαλούν μαζικές απώλειες εγκυμοσύνης.Ο Thorp σημείωσε ότι υπήρξε μια μαζική αύξηση του αριθμού των θανάτων και των απωλειών εγκυμοσύνης... που σχετίζονται με τις ενέσεις COVID σε σύγκριση με τα άλλα εμβόλια. Παρουσίασε έξι διαφάνειες, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS).

"Κοιτάζετε τη μαζική διαφορά στους θανάτους ανά μήνα από όλα αυτά τα διάφορα εμβόλια. Το εμβόλιο COVID έχει πολύ υψηλότερους [θανάτους ανά μήνα] από όλα τα άλλα εμβόλια", δήλωσε ο Thorp. Ο γιατρός που ζει σήμερα στη Φλόριντα σημείωσε επίσης τον υψηλό αριθμό εμβρυϊκών δυσμορφιών που σχετίζονται με τον εμβολιασμό COVID, ο οποίος, όπως είπε, είναι επίσης μαζικός σε σύγκριση με όλους τους άλλους εμβολιασμούς.

Ο Thorpe παρουσίασε επίσης μια διαφάνεια που δείχνει την απώλεια εγκυμοσύνης που σχετίζεται με το εμβόλιο COVID, η οποία περιλαμβάνει αποβολή, θνησιγένεια και θάνατο του εμβρύου. Είπε ότι τα στοιχεία που δείχνουν τον τεράστιο αριθμό απωλειών εγκυμοσύνης από τον εμβολιασμό COVID και την εγκυμοσύνη σε σύγκριση με όλους τους άλλους εμβολιασμούς είναι εντυπωσιακά. (Σχετικό: STUDY: Covid “vaccines” kill nine out of 10 babies in first trimester of pregnancy.).

Δείτε το βίντεο πατώντας ε δ ώ:

---------------

Δικτυογραφία:

Maternal Fetal Medicine Specialist proves Covid-19 Vaccines have caused huge increase in Miscarriages and Stillbirths – The Expose

https://dailyexpose.uk/2022/01/23/dr-proves-covid-vaccines-caused-increase-in-miscarriage/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive