Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Ανάλυση Γερμανού καθηγητή: "Χιλιάδες Κρυφοί Θάνατοι Καθημερινά" ...Μπορεί να είναι το Μεγαλύτερο Ιατρικό Φιάσκο στην Ανθρώπινη Ιστορία

Συγκλονιστικά στοιχεία θνησιμότητας από Γερμανία, Αυστρία, Ισραήλ, Αγγλία: Χιλιάδες θάνατοι μετά τον εμβολιασμό από μη κοκκίνους συγκαλύπτονται - κατηγοριοποιούνται λανθασμένα ως μη εμβολιασμένοι θάνατοι... "εξαιρετικά ανησυχητική κατάσταση"...

"Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά από το εμβόλιο χωρίς καν να το γνωρίζουμε".

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Regensberg, Christof Kuhbandner αποκάλυψε αυτό που αποκαλεί εξαιρετικά ανησυχητική κατάσταση, όπου χιλιάδες και χιλιάδες θάνατοι από εμβόλια αποκρύπτονται στις στατιστικές.

Σύμφωνα με αυτό το αυστριακό ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το servus.tv, ο καθηγητής Kuhbandner έτυχε να πέσει πάνω σε μια πρόσφατη προτυπωμένη μελέτη στο περιοδικό ResearchGate, όπου οι συγγραφείς εξέτασαν την έκθεση ONS του Ηνωμένου Βασιλείου για την επιτήρηση της θνησιμότητας από εμβόλια.

Αν και με την πρώτη ματιά η συνολική θνησιμότητα φαινόταν πολύ χαμηλότερη στους εμβολιασμένους από ό,τι στους ανεμβολίαστους, με μια πιο προσεκτική εξέταση διαπίστωσαν θεμελιώδεις ασυνέπειες και ανωμαλίες στα δεδομένα και ότι μεταξύ άλλων υπήρξε "συστηματική κακή κατηγοριοποίηση των θανάτων μεταξύ των διαφόρων κατηγοριών ανεμβολίαστων και εμβολιασμένων".

Για την περίοδο της ημερολογιακής εβδομάδας 1-38, 2021, τα Σχήματα 8 και 9 δείχνουν έντονες αιχμές στη θνησιμότητα από μη-κολοβακτηρίδιο για τις ανεμβολίαστες ηλικιακές ομάδες 60-69 και 70-79 ετών, ενώ η θνησιμότητα μεταξύ των εμβολιασμένων παρέμεινε σταθερή.

Διάγραμμα: ResearchGate: https://www.researchgate.net/publication/356756711_Latest_statistics_on_England_mortality_data_suggest_systematic_mis-categorisation_of_vaccine_status_and_uncertain_effectiveness_of_Covid-19_vaccination

Με μια πρώτη ματιά αυτό θα έδειχνε ότι τα εμβόλια λειτουργούσαν καλά στην Αγγλία και την Ουαλία. Όμως το τέλος δεν είναι ευτυχές.


Ο καθηγητής Kuhbandner παρατήρησε ότι συνέβαινε κάτι πολύ ασυνήθιστο και εξέτασε την τάση και για την ηλικιακή ομάδα 80+ επίσης. Ακολουθούν τα διαγράμματα και για τις τρεις ηλικιακές ομάδες. Οι κορυφές και οι θάνατοι ήταν αντισταθμισμένες.

Διάγραμμα: ResearchGate: https://www.researchgate.net/publication/356756711_Latest_statistics_on_England_mortality_data_suggest_systematic_mis-categorisation_of_vaccine_status_and_uncertain_effectiveness_of_Covid-19_vaccination

Επιπλέον, οι συγγραφείς της εργασίας σχολίασαν επίσης:

Με άλλα λόγια, τα εμβόλια κυκλοφόρησαν σταδιακά, πρώτα χορηγήθηκαν στους πιο ηλικιωμένους (80+ ετών) και στη συνέχεια στην επόμενη ομάδα (70-79) και στη συνέχεια στην ομάδα 60-69 μερικές εβδομάδες αργότερα. Οι αιχμές θανάτου ακολούθησαν στη συνέχεια τα στάδια εμβολιασμού.

Γιατί λοιπόν οι άνθρωποι που ΔΕΝ έκαναν το εμβόλιο να είναι αυτοί που πέθαναν σε τεράστιο αριθμό και όχι αυτοί που έκαναν το εμβόλιο;

Αυτό συμβαίνει επειδή στην Ευρώπη η ιδιότητα του "εμβολιασμένου" αποδίδεται για πρώτη φορά 14 ημέρες μετά τη λήψη του τελευταίου εμβολίου. Έτσι, κάθε θάνατος που συμβαίνει πριν από αυτό, καταλήγει να υπολογίζεται ως "μη εμβολιασμένος θάνατος"! Έτσι, εάν ένας ασθενής που έκανε το εμβόλιο πεθάνει λιγότερο από 14 ημέρες αργότερα, υπολογίζεται ως μη εμβολιασμένος θάνατος. Με αυτόν τον τρόπο αποκρύπτονται οι θάνατοι από εμβόλια. Και υπάρχουν πολλές χιλιάδες.

Όπως δείχνουν τα παραπάνω Σχήματα 5-7, χιλιάδες θάνατοι συνέβησαν λίγο μετά τη χορήγηση των εμβολίων, και πολλοί από αυτούς πιθανότατα συνδέονται με το ίδιο το εμβόλιο. Αν αυτό ισχύει σε παγκόσμιο επίπεδο και όχι μόνο στη Βρετανία, τότε ο αριθμός των θανάτων από εμβόλια μπορεί να είναι σημαντικότατος. Ο εφιάλτης φαίνεται να είναι αληθινός, δείχνει ο καθηγητής Kuhbandner.

Ο καθηγητής Kuhbandner εξέτασε στη συνέχεια τα δεδομένα θνησιμότητας για τη Γερμανία και διαπίστωσε το ίδιο ακριβώς μοτίβο: μεγάλα άλματα στη θνησιμότητα αμέσως μετά τις εκστρατείες εμβολιασμού. Αυτοί οι θάνατοι φαίνεται να είναι άμεσα αποτέλεσμα των εμβολιασμών. Είναι απλά πολύ συμπτωματικό για να απορριφθεί.

"Όταν το εκφράζετε αυτό σε αριθμούς, μεταφράζεται σε 700 περισσότερους θανάτους την ημέρα κατά μέσο όρο", λέει ο Kuhbandner στο servus.tv, εξετάζοντας μόνο τους γερμανικούς αριθμούς. "Θα ήταν σαν να πέφτουν δύο εμπορικά αεροπλάνα γεμάτα ανθρώπους κάθε μέρα".

Ο Kuhbandner διαπίστωσε επίσης το ίδιο μοτίβο θανάτου μετά τον εμβολιασμό στο Ισραήλ.

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Ρέγκενσμπουργκ επικοινώνησε τόσο με το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) όσο και με το Ινστιτούτο Paul Ehrlich για να παρουσιάσει τα ευρήματά του, αλλά μέχρι στιγμής τα αγνοούν. Το RKI έγραψε ότι "δεν έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν τις υποψίες κάθε ατόμου".


Όπως έχει η κατάσταση, κανείς δεν ξέρει πότε αυτά τα εξαιρετικά ανησυχητικά ευρήματα θα ληφθούν σοβαρά υπόψη από τις αρμόδιες αρχές. Μέχρι να το κάνουν, ωστόσο, πολλές χιλιάδες άλλοι θα πεθαίνουν κάθε μέρα.

---------------

Δικτυογραφία:

Analysis By German Prof: “Thousands Of Hidden Deaths Daily” …May Be Greatest Medical Debacle In Human History

https://notrickszone.com/2022/01/21/analysis-by-german-prof-thousands-of-hidden-deaths-daily-may-be-greatest-medical-debacle-in-human-history/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive