Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

VATICAN POPE - Τα σκανδαλώδη εγκλήματα του αποστάτη Βατικανού

 

Ολόκληρο το Βατικανό, με εξαίρεση τρεις Ελβετούς φρουρούς που άφησαν τα σώματά τους, έχει λάβει το εμβόλιο του αγγελιοφόρου RNA. Αυτό το "εμβόλιο" έρχεται σε σοβαρή σύγκρουση με την ηθική και το νόμο του Θεού. Το Βατικανό έδωσε το κακό παράδειγμα για όλους τους Καθολικούς και ξεκίνησε τη διαδικασία της ανθρώπινης αυτοκτονίας.... Έχει καταχραστεί την ανώτατη εκκλησιαστική εξουσία, η οποία υπήρξε πάντοτε ο στυλοβάτης της αλήθειας, καθώς και η συνείδηση της ανθρωπότητας. Αγκαλιάζοντας αυτόν τον εμβολιασμό, το αποστάτη Βατικανό διέπραξε ένα σοβαρό έγκλημα.

  Οι πραγματικοί εμπειρογνώμονες προειδοποίησαν επειγόντως κατά του εμβολίου mRNA, αλλά ο Μπεργκόλιο, ο οποίος είναι ιατρικά αναλφάβητος, το μποϊκοτάρισε κυνικά. Με τον τρόπο αυτό αναδείχθηκε στον μεγαλύτερο ιολόγο του κόσμου. Τι υποτίθεται ότι σημαίνει αυτό; Πάσχει είτε από απόλυτη πνευματική τύφλωση είτε από ψυχική διαταραχή. Με αλαζονεία έκανε εκστρατεία με το σύνθημα: "Ένα εμβόλιο για όλους" και "Πρέπει να το κάνουμε! Ρωτάμε: ποιες από τις δηλώσεις των αδιάφθορων ειδικών εμπειρογνωμόνων της ιολογίας αποτέλεσαν τη βάση των συνθημάτων του Μπεργκόλιο; Καμία! Τα συνθήματά του είναι σκόπιμα συγκεχυμένα και εγκληματικά!

 

Ο ψευδο-πάπας θεωρεί τους ειδικούς και υπεύθυνους γιατρούς ως ερασιτέχνες. Ωστόσο, η Σύνοδος Κορυφής που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη από τις 12 έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2021 υποστηρίχθηκε από περισσότερους από 12.700 γιατρούς! Καταδικάζουν ομόφωνα αυτόν τον πειραματικό εμβολιασμό. Το περιγράφουν ως πειράματα σε ανθρώπους, τα οποία χαρακτηρίζονται ως εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σύμφωνα με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης. Ωστόσο, ο αρχιερέας συνεχίζει να εξαπατά το κοινό και να το εξαναγκάζει να λάβει αυτό το εγκληματικό εμβόλιο. Το αποκαλεί παράλογα πράξη αγάπης. Αυτό είναι σαν να λέμε ότι η αυτοκτονία ή ο φόνος είναι επίσης μια πράξη αγάπης.

 

Με βάση ένα χονδροειδές ψέμα, ξεκίνησε μια εκστρατεία λάσπης εναντίον αθώων ανθρώπων. Έχει ξεκινήσει το λιντσάρισμα των ανεμβολίαστων με ψευδείς κατηγορίες ότι θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των άλλων. Στην πραγματικότητα, οι εμβολιασμένοι είναι αυτοί που μετατρέπονται σε εργαστήριο για την παραγωγή θανατηφόρων ιών. Ο Bergoglio το αποκρύπτει σκόπιμα αυτό και κατηγορεί τους αθώους. Αυτή είναι η πολιτική του διαβόλου, η οποία προκαλεί φανατική μισαλλοδοξία στους ανθρώπους. Βλάπτουν ο ένας τον άλλον, και αυτή η διαδικασία εντείνεται και δεν μπορεί να σταματήσει. Το φαύλο ψέμα του Bergoglio είναι ένα έγκλημα που φωνάζει στον ουρανό!

 

Ο Μπεργκόλιο λέει πασίγνωστα ψέματα, μισεί την αλήθεια και αρνείται ακόμη και να την ακούσει. Αυτό είναι σημάδι ακραίου πείσματος, πλήρους πνευματικής και νοητικής τύφλωσης. Οι πράξεις του Bergoglio είναι πραγματικά διαβολικές και αξίζουν την πιο αυστηρή τιμωρία, τόσο ανθρώπινη όσο και θεϊκή, καθώς βάζει τις μάζες στο δρόμο της δολοφονικής εχθρότητας, του μίσους και της κακίας. Το έγκλημα του Bergoglio έχει ήδη οδηγήσει στον ακρωτηριασμό και το θάνατο πολλών ανθρώπων. Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι ο Μπεργκόλιο οργανώνει και προωθεί τη δαιμονοποίηση της ανθρωπότητας και οδηγεί εκατομμύρια ψυχές στην αιώνια καταστροφή.

 

Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτός ο απατεώνας και θρησκευτικός εγκληματίας βρίσκεται υπό πολλαπλό ανάθεμα από τον Θεό - κατάρα - σύμφωνα με τη Γαλάτας, 1:8-9.

 

Το τροποποιημένο εμβόλιο RNA περιέχει ιστό από ζώντα αγέννητα μωρά, μωρά που θανατώθηκαν αφού αφαιρέθηκε ο ιστός τους. Αυτή η σατανική - τελετουργική - πράξη είναι το αντίθετο του Αγίου Βαπτίσματος. Μέσω του μυστηριακού βαπτίσματος έχουμε ενωθεί με τον Χριστό, με τον λυτρωτικό Του θάνατο, και μας δόθηκε νέα ζωή (Ρωμ. 6:3-4). Η μόλυνση της πρώτης αμαρτίας εισήλθε στην ανθρώπινη φύση μέσω του πνεύματος του ψεύδους. Οι πρώτοι άνθρωποι δεν τήρησαν τις εντολές του Θεού, αλλά πίστεψαν το ψέμα του διαβόλου ότι ήταν σαν θεοί. Η κατάσταση με τα εμβόλια είναι περίπου η ίδια. Και πάλι, πολλοί αρνούνται να ακούσουν τη φωνή της προειδοποίησης και της αλήθειας από τους πραγματικούς εμπειρογνώμονες, αλλά αντίθετα πιστεύουν το πνεύμα του ψεύδους που λειτουργεί τώρα μέσω του Μπεργκόλιο και άλλων μέσων του διαβόλου.

 

Το βάπτισμα συνδέεται πνευματικά με τον θάνατο του Χριστού (Ρωμαίους 6:3). Πεθαίνοντας, ο Ιησούς έχυσε το αίμα του: "Δεν εξαγοράστηκες με ασήμι ή χρυσό... αλλά με το πολύτιμο αίμα του Χριστού" (Α΄Πετ. 1:18-19).

 

 

Το αίμα του Ιησού Χριστού δεν ήταν απλώς το αίμα ενός μάρτυρα. Το αίμα του Σωτήρα είναι το αίμα της νέας διαθήκης μεταξύ Θεού και ανθρώπου. Το αίμα που έχυσε για τους πολλούς προς άφεση αμαρτιών (Ματθ. 26:28). Ο μαζικός εμβολιασμός είναι ο αντιβαπτισμός του διαβόλου που επιβάλλεται από τους πράκτορές του. Αφιερώνουν κρυφά τους εμβολιασμένους στον Σατανά μέσω του αίματος αθώων παιδιών που χύθηκαν σε μια σατανιστική τελετή, μετά την οποία τα παιδιά αυτά δολοφονήθηκαν. Το εμβόλιο mRNA συνδέεται με το αίμα και το θάνατο αθώων παιδιών. Λαμβάνοντας αυτό το "εμβόλιο", οι εμβολιαζόμενοι υφίστανται το αντιβάπτισμα του διαβόλου και, ασυνείδητα εξαπατημένοι από ψευτοεπαγγελματίες, γίνονται πνευματική ιδιοκτησία του διαβόλου. Πρόκειται για μια παγκόσμια καταστροφή. Εδώ ισχύουν τα λόγια του Χριστού: "Έχεις τον διάβολο για πατέρα και θέλεις να εκπληρώσεις τις επιθυμίες του πατέρα σου. Ήταν δολοφόνος από την αρχή, και δεν στέκεται στην αλήθεια, επειδή δεν υπάρχει αλήθεια μέσα του. Όταν λέει ψέματα, μιλάει από την καρδιά του- επειδή, είναι ψεύτης και πατέρας του ψεύδους" (Ιωάννης 8:44). Ο αρχιαιρετικός Μπεργκόλιο δεν είναι υπηρέτης του Θεού, αλλά υπηρέτης του διαβόλου. Το ίδιο και όλοι όσοι βρίσκονται σε ενότητα πνεύματος μαζί του.

 

Οι εμβολιασμένοι έχουν εξαπατηθεί! Αν αναζητούσαν σοβαρά την αλήθεια στη ζωή τους, δεν θα είχαν εξαπατηθεί. Ο προδοτικός κλήρος έχει αμβλύνει τη συνείδησή τους! Έχουν εξαπατηθεί από τα ψεύτικα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και τους διεφθαρμένους πολιτικούς. Ως αποτέλεσμα, έχουν απορρίψει την αλήθεια και τις προειδοποιήσεις των πραγματικών ειδικών.

 

Ο ψευδο-πάπας Μπεργκόλιο προωθεί δημοσίως τον σατανισμό των εμβολίων με λόγια και πράξεις. Το ξεκίνησε εμφανώς με την ενθρόνιση του δαίμονα Pachamama και την υποστήριξη της νομιμοποίησης του γάμου για τους σοδομίτες και της υιοθεσίας παιδιών από σοδομίτες. Τα παιδιά κλέβονται από τους γονείς τους από τις κοινωνικές υπηρεσίες. Όσοι αρνούνται να πάρουν στα σοβαρά την πραγματικότητα και αυτοκτονούν τυφλά με το εμβόλιο δεν έχουν και δεν θα έχουν καμία δικαιολογία.

 

Γιατί δεν υπήρχαν τουλάχιστον τρεις επίσκοποι ή ιερείς εκτός των τριών ελβετικών φρουρών του Βατικανού που θα έκαναν το ίδιο με τους φρουρούς; Δεν θα πέθαιναν από την πείνα και, επιπλέον, θα δημιουργούσαν ένα προηγούμενο και θα έδειχναν την πραγματική λύση, δηλαδή τη μετάνοια. Ωστόσο, ενεργώντας με δειλό ή καριεριστικό τρόπο, έλαβαν το εμβόλιο μολυσμένο από την έκτρωση. Έτσι άνοιξαν την πόρτα στον παγκόσμιο σατανικό αντιβαπτισμό.

 

Ένας ερευνητής στις Ηνωμένες Πολιτείες εγκατέλειψε το εργαστήριο αφού έγινε μάρτυρας μιας πραγματικής σατανιστικής τελετής. Στα παιδιά αφαιρούσαν τους ιστούς του σώματός τους για να δημιουργήσουν αυτά τα "εμβόλια". Τα αγέννητα μωρά είναι ήδη τόσο ανεπτυγμένα που αισθάνονται πόνο. Τους έβγαζαν ιστούς από τα νεφρά ή τους πνεύμονές τους με σαδιστικό τρόπο και στη συνέχεια δολοφονούσαν αυτά τα παιδιά. Και είναι αυτή η μέθοδος παραγωγής εμβολίων που προωθεί ο λεγόμενος Πάπας. Τραβάει κάθε δυνατό νήμα, ώστε αυτό το σατανικό σήμα να εισχωρήσει σε κάθε άνθρωπο. Δεν είναι σε καμία περίπτωση το θέλημα του Θεού, αλλά το θέλημα του διαβόλου που επιδιώκεται από τον αρχιαιρετικό Μπεργκόλιο και το αποστάτη Βατικανό.

 

Ολόκληρο το Βατικανό έχει δαιμονοποιηθεί με αυτό το λεγόμενο εμβόλιο, έχει ορατά πέσει κάτω από την κατάρα του Θεού (Γαλ 1:8-9).

 

Είναι ενδιαφέρον ότι οι τρεις Ελβετοί φρουροί ήταν ξεκάθαροι ότι αυτά τα εμβόλια, μολυσμένα από βάναυση έκτρωση, ήταν μια μεγάλη αμαρτία, αλλά όχι οι επίσκοποι και οι ιερείς του Βατικανού. Αυτό είναι το αποκορύφωμα της πνευματικής τύφλωσης και του σκότους. Είναι η απώλεια και της τελευταίας ικμάδας συνείδησης. Πώς θα μετανοήσει ένας επίσκοπος ή ιερέας την ώρα του θανάτου του, αν έχει απορρίψει τη μετάνοια και τον δρόμο της αλήθειας σε όλη του τη ζωή; Για έναν τέτοιο αμετανόητο και σκληρό επίσκοπο ή ιερέα, απομένει μόνο η λίμνη της φωτιάς. Σήμερα, το Βατικανό είναι ένα τρομακτικό παράδειγμα των πιο σοβαρών πνευματικών εγκλημάτων στην ανθρώπινη ιστορία.

 

Το προσωπικό του Βατικανού αρνείται να ακούσει:

 

1) ότι το εμβόλιο αγγελιοφόρου RNA αλλοιώνει το ανθρώπινο γονιδίωμα, αποτελώντας έτσι εξέγερση κατά του Θεού Δημιουργού και μέσο εξόντωσης της ανθρώπινης φυλής,

 

2) ότι το εμβόλιο περιέχει νανοσωματίδια τα οποία, σε συνδυασμό με το 5G, χρησιμεύουν για τον έλεγχο των ανθρώπων και, επομένως, ανήκουν στη διαδικασία εξαπάτησης της ανθρωπότητας, ενάντια στην οποία προειδοποιεί η Βίβλος μιλώντας για τη λίμνη της φωτιάς, και επιπλέον περιέχει υδρογέλη και οξείδιο του γραφενίου που φέρει αναγνωριστικό,

 

3) ότι οι τρέχουσες στατιστικές επιβεβαιώνουν ότι το λεγόμενο εμβόλιο δεν προστατεύει από τον ιό, αλλά, αντίθετα, ότι ο οργανισμός παράγει την πρωτεΐνη spike μετά τον εμβολιασμό, με αποτέλεσμα οι εμβολιαζόμενοι να μετατρέπονται σε εργαστήριο που παράγει θανατηφόρους ιούς,

 

4) ότι το εμβόλιο, όπως ειπώθηκε προηγουμένως, συνδέεται με τη σαδιστική δολοφονία ενός αγέννητου παιδιού και ότι αυτό είναι σατανισμός,

 

 

5) ότι είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο αποανάπτυξης ή γενοκτονίας της ανθρωπότητας, όπως έχει παραδεχτεί δημοσίως ο Bill Gates.

 

Εάν ένας Καθολικός έχει εξαπατηθεί από τη λατρεία των Μπεργκογλιανών και έχει λάβει το εμβόλιο, δεν πρέπει να κάνει άλλο εμβόλιο, αλλά να μετανοήσει σοβαρά, όσο είναι σε θέση να το κάνει. Δεν είναι μόνο η προσωρινή ζωή, αλλά και η αιώνια ζωή που διακυβεύεται. "Η μετάνοια είναι σωτηρία, η άρνηση της μετάνοιας όμως είναι θάνατος", όπως λέει ο Άγιος Βασίλειος. Αυτά τα λόγια του Ιησού ισχύουν και σήμερα: "Αν δεν μετανοήσετε, θα χαθείτε όλοι" (Λουκάς 13:3). Το τρίτο μυστικό της Φάτιμα προέβλεψε την αποστασία και τη δαιμονοποίηση του Βατικανού. Η Μητέρα του Θεού είπε επίσης στα παιδιά: "Αν η Ρωσία μεταστραφεί, η παγκόσμια καταστροφή θα σταματήσει"! Θα στραφεί η Ρωσία προς τον Θεό ή θα ακολουθήσει τον δρόμο του παγκόσμιου ψεύδους και της αυτοκτονίας, σε βάρος της ίδιας και όλης της ανθρωπότητας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive