Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

ΤΟ ΜΕΛΩΔΙΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. ΒΙΝΤΕΟ

Έτσι απαντάνε στις ύβρεις οι χώρες που υψώνουν ανάστημα και διαδηλώνουν συμβολικά την περιφρόνησή τους στην εκκολαπτόμενη παγκόσμια ιατροφασιστική δικτατορία!!! Μια εκθαμβωτική χοροεσπερίδα την παραμονή του Νέου Έτους, χωρίς λοκντάουν, μάσκες και αποστάσεις ασφαλείας, πασαρέλες εμβολίων  και λοιπές τελετουργίες εκβαρβαρισμού.... ήταν η απάντηση του ηγέτη της Λευκορωσίας Αλεξάντρ Λουκασένκο στην περιρρέουσα πανευρωπαϊκή υστερία αυτοκαταστροφής.

 Η μεγάλη σάλα στο «Παλάτι της Ανεξαρτησίας» γέμισε νιάτα προσκεκλημένα από όλες τις επαρχίες της χώρας, να χορέψουν κλασικούς χορούς υπό τους ήχους της κρατικής ορχήστρας για την υποδοχή του Νέου Χρόνου, για ένα 2021 απαλλαγμένο από τη σκιά του Φόβου, της Δουλείας και του Αφανισμού της Ανθρωπιάς. 

Οι 314 νέοι χόρεψαν στο ρυθμό του βαλς, του χορού της αρμονίας, της ομορφιάς, της ελπίδας και της «γαμήλιας» υπόσχεσης για ένα αρμονικό μέλλον.

Εδώ και αρκετούς αιώνες η Λευκορωσία υπήρξε το επίκεντρο των παραδοσιακών μεγάλων χοροεσπερίδων με προσκεκλημένους από όλες της χώρες της Ευρώπης. 

Κάτι τέτοιο βέβαια θα ήταν αδύνατον σήμερα, μετά από δύο δεκαετίες πνευματικής λεηλασίας από την Πολιτική Ορθότητα, η οποία τελικά προσέφερε προοδευτικό άλλοθι στο πλανητικό πραξικόπημα της 11ης Μαρτίου 2020.

Αυτό δεν εμπόδισε τον πρόεδρο Λουκασένκο να δείξει με τη διοργάνωση (αλλά και τη συμμετοχή του στα δύο τελευταία λεπτά) της χοροεσπερίδας  πως, στον ζοφερό εφιάλτη που ζούμε, δεν υπάρχει μεγαλύτερη Πρόοδος από την άμεση και άνευ όρων επιστροφή στον Πολιτισμό της μουσικής, του χορού και της συναδέλφωσης των εθνών!

https://youtu.be/22v2TCbLdNg

Ευχαριστούμε Λευκορωσία!

2 σχόλια:

  1. το ειδα ηταν πανεμορφα λαμπερα ολα με πανεμορφους ανθρωπους ο θεος να τους εχει καλα αλλα με πηραν τα κλαματα για την κολαση που ζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη κλαίτε, εκεί οι άνθρωποι σεβόμενοι εαυτούς και αλλήλους, πατρίδα ήθη και έθιμα, πιστεύω και αξίες, επέλεξαν έναν ηγέτη με αρ...
    ενώ οι οικειοθελώς ραγιάδες ένα αρ... ικέτη.
    Τα'ποτελέσματα σαφώς! και έπρεπε να διαφέρουν. Ότι αξίζει στον καθένα...
    Φιλικά απάντησα, καλή φώτιση, καλή Λευτεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive