Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ( FMBA) ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ .

Καλή Χρονιά σε Όλες και Όλους.  Συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης με αντικειμενικότητα  , αυτό ακριβώς που αγνοεί η εκμισθωμένη , αργυρώνητη , εκπορνευμένη δημοσιογραφική αλητεία ( με ελαχιστότατες εξαιρέσεις ) αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ενημερώσω ότι η Ομοσπονδία Βιο'ι'ατρικής Υπηρεσίας της Ρωσσίας  ανακοίνωσε ότι προετοιμάζονται για τη μαζική κυκλοφορία ενός σκευάσματος  υπό μορφή σπρέυ που, δεν αντιμετωπίζει απλώς τα συμπτώματα του ιού αλλά ...τον σκοτώνει !!!..

Ф.М.Б.А 

СРОЧНО! В ЭФИРЕ СПАСА РАССКАЗАЛ

Πράγματι το 

ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται και από άλλα σα'ι'τ  και, είμαι σίγουρος, όταν σε λίγες ημέρες θα έχουμε και τα επίσημα αποτελέσματα με ανακοίνωση της Ρωσσικής Κυβέρνησης είμαι σίγουρος ότι θα πέσει πολύ κλάμα από τους ''επενδυτές '' και ''λάτρεις '' των εμβολίων και τα εκμισθωμένα παπαγαλάκια τους .

Περιμένω φυσικά και την στάση της Ιατρικής Κοινότητας γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν και έντιμοι επιστήμονες που δεν είναι μισθοδοτούμενοι από τις εταιρείες της Big Pharma  , δεν λαμβάνουν αμοιβές ( νόμιμες αφού έτσι έχει αποφασίσει το Ελληνικό Κράτος ) για Πανεπιστημιακές έρευνες από την ''Αγία Phizer '' , Γκλάξο Σμιθ & Κλά'ι'ν κλπ , όπως πολλοί από τους συμμετέχοντες στην επιτροπή Ιολόγων  ,Λοιμωξιολόγων σύμφωνα με τις αναρτήσεις του ΕΚΠΑ .

Φυσικά και θα περιμένω και την αντίδραση των Πολιτικών Κομμάτων τα οποία, προς το παρόν και παρά τις επί μέρους διαφορές τους,  βρίσκονται σε απόλυτη σύμπλευση  με συντριπτική δυστυχώς πλειοψηφία  με την ''λογική'' των εμβολιασμών ακόμη και υποχρεωτικών εμμέσως, πράγμα ανατριχιαστικό ακόμη και σαν σκέψη  προς τέρψη και ικανοποίηση της μαφίας των φαρμακευτικών εταιρειών και ΟΧΙ στη λογική των φαρμάκων .

Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και απρόβλεπτες .!!!!!

Με Εκτίμηση

Τάσος Σαμπάνης , Οικονομολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive