Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

ΣΟΚ! Αναπληρωτής διοικητής νοσοκομείου της Αττικής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Τέσσερις μέρες αφότου είχε εμβολιαστεί – Τι αναφέρουν;

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Press-gr  αναπληρωτής διοικητής μεγάλου νοσοκομείου της Αττικής εισήχθη χθες Σάββατο σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και διασωληνώθηκε. Πριν από τέσσερις ημέρες ωστόσο ο ίδιος είχε κάνει το εμβόλιο... στο πλαίσιο του επίσημου προγραμματισμού, η πληροφορία αυτή έχει προκαλέσει αναστάτωση μεταξύ γιατρών και εργαζομένων στο νοσοκομείο.

Δεν έχει υπάρξει επίσημη  ενημέρωση, ούτε καν προς το προσωπικό του Νοσοκομείου που εύλογα βρίσκεται σε ένταση.

Oι νεότερες  πληροφορίες του press-gr.com αναφέρουν ότι ο εν λόγω αναπληρωτής διοικητής νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο με καρδιολογικό πρόβλημα τέσσερις μέρες μετά το εμβόλιο. Και αυτό προκαλεί προβληματισμό.

Η εταιρεία  Pfizer από την άλλη αναφέρει ότι το καρδιολογικό πρόβλημα δεν συνδέεται με το εμβόλιο.

Ωστόσο η αναστάτωση στο νοσοκομείο παραμένει ,με  το προσωπικό να  περιμένει μια επίσημη ενημέρωση  και να μην περιμένει στο σκοτάδι.

 

ΠΗΓΗ:press-gr.com

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive