Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Δράμα: Αυτός είναι ο 56χρονος που εξαπατούσε πολίτες (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δράμας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 56χρονου αλλοδαπού ο οποίος εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες...

Σε βάρος του δράστη, o οποίος κατάγεται από τη Βουλγαρία, ασκήθηκε ποινική δίωξη «για απόπειρα απάτης, τελεσθείσης από κοινού κατ’ εξακολούθηση, επί σκοπώ προκλήσεως βλάβης συνολικού ποσού άνω των 120.000 ευρώ και για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση»
Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα ο 56χρονος ήταν μέλος σπείρας που τηλεφωνούσε σε πολίτες και χρησιμοποιώντας το πρόσχημα τραυματισμού συγγενικού προσώπου το οποίο χρειάζεται άμεση χειρουργική επέμβαση, προσπαθούσε να αποσπάσει χρήματα.
Ήδη εξιχνιάσθηκαν 7 περιπτώσεις απόπειρας απάτης στη Δράμα όπου οι δράστες προσπάθησαν να αποσπάσουν συνολικά 173.000 ευρώ.

3 σχόλια:

  1. Αν αυτός ο τουρκόγυφτας (φωνάζει από μακρυά) κατόρθωσε να εξαπατήσει και να αποσπάσει όχι σφαλιάρες, αλλά χρήματα από τον οποιοδήποτε, έ, τότε εκτός από ψυχομετρική πραγματογνωμοσύνη των θυμάτων του, θα πρέπει να υπάρξει και παραδειγματική... τιμωρία τους!!! Ντροπή τους, εξέθεσαν την νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να καταλάβω σε μια κοινωνία που πλέον έχεις το ρημάδι το κινητό, το οποίο έχουν μάθει να το χειρίζονται και τα γερόντια πλέον, γιατί δεν κάνεις τον κόπο να πάρεις ένα τηλέφωνο πίσω το συγγενικό σου πρόσωπο για να επιβεβαιώσεις ότι π@π@ρίες σου λένε οι άλλοι, ακόμη και στην περίπτωση να έχεις πανικοβληθεί. Πόσο σανό τρώνε κάποιοι άνθρωποι….!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. · → κανει μπαμ οτι προκειται για βουλγαρορομα βλεποντας την φωτογραφια του,απελαση ολων των βαλκανοτσιγγανων που εχουν κατακλυσει την ελλαδα μας και για τους οποιους δεν εχουμε απολυτως καμια υποχρεωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive