Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Aπίστευτα πράγματα: Σε 5 μέρες ετοίμασαν νοσοκομείο 1000 κλινών!! στην Κίνα για τον κοροναϊό. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε χρόνο ρεκόρ – Τα έργα ξεκίνησαν στις 23 Ιανουαρίου. Στην τελική ευθεία έχει μπει η κατασκευή του νοσοκομείου Χουοσενσάν στην Κίνα που θα είναι αποκλειστικά για όσους έχουν «χτυπηθεί» από τον κοροναϊό. Δείτε το βίντεο..

Μάλιστα σε ένα time lapse που κυκλοφορεί στο Twitter από χθες, μπορείτε να δείτε την εντυπωσιακή πρόοδο που έχουν σημειώσει τα έργα.
Το εντυπωσιακό είναι οτι τα έργα για αυτό ξεκίνησαν στις 23 Ιανουαρίου και ήδη, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία είναι έτοιμο το πρώτο κτήριο.
Μπορεί αυτό να είναι με προκάτ κατασκευή και όχι χτισμένο, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν μειώνει το μέγεθος του επιτεύγματος.
Πόσο μάλλον από τη στιγμή που το νοσοκομείο αναμένεται να παραδοθεί προς χρήστη στις 2 Φεβρουαρίου, έχοντας από 700 έως και 1000 κρεβάτια.
Πηγή: dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive