Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Είναι "πειραγμένοι" οι τύποι, δεν μπορεί. Μπαλάφας για Κασιμάτη: "Τα τέτοια της Πάολα δεν είναι σιλικόνη - μπάτσοι - γουρούνια - δολοφόνοι". (Έχει και "ΤΕΤΟΙΑ" η Πάολα; Τάχει ζουλήξει ο σύντροφος;)



Δεν μπορεί να κατηγορηθεί για ζήτημα με την Αστυνομία". Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μπαλάφας, καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ρωτήθηκε για το υβριστικός προς τους αστυνομικούς σχόλιου της (ΔΕΣ ΕΔΩ)
συναδέλφου του Ν. Κασιμάτη...
Ο Κ. Μπαλάφας, εμφανώς σε δύσκολη θέση, προσπάθησε να δικαιολογήσει την κα Κασιμάτη, όμως το αποτέλεσμα ήταν να εκτεθεί ο ίδιος.  "Τι με ρωτάτε; Δεν κατάλαβα" ήταν η πρώτη αντίδρασή του.  Οι δημοσιογράφοι του είπαν πως ήθελαν το σχόλιό του.   Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να απαντήσει, κάνοντας και αποστροφή προς την αστυνομική βία.  Με μπερδεμένα λόγια, όμως, επεδίωξε να πει πως επρόκειτο μόνο για μια φράση που τη χρησιμοποιούν οι νέοι.   "Κοιτάξτε, θα πω, ότι στην κοινωνική πιάτσα -τη νεολαιτίστικη, το σύνθημα εμένα δεν με εκφράζει" ήταν τα πρώτα λόγια του.  Στη συνέχεια, ο κος Μπαλάφας είπε πως "υπάρχει κι ένα άλλο σύνθημα. Τα τέτοια της Πάολα δεν είναι σιλικόνη -  μπάτσοι  - γουρούνια -  δολοφόνοι".  Οι δημοσιογράφοι εκδήλωσαν την άγνοιά τους, όμως αυτή έθιξε τον κο Μπαλάφα, ο οποίος έσπευσε να πει πως ο ίδιος μιλά λαϊκά και δεν γνωρίζει αν εκείνοι είναι από το Κολωνάκι ή την Εκάλη.   "Οι νεολαίοι λένε τέτοια ψιλοχαριτωμένα. Αυτό έκανε και η Νίνα Κασιμάτη. Δεν μπορεί να κατηγορηθεί για ζήτημα με την αστυνομία" κατέληξε ο κος Μπαλάφας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive