Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ "ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για επίθεση με μπογιές στη Βουλή

ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΧΘΕΣ;ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα και καταβολή εγγύησης 30.000 ευρώ, αφέθηκε ελεύθερος ο 36χρονος που είχε συλληφθεί για την επίθεση με μπογιές στη Βουλή.  Ο ανακριτής και ο εισαγγελέας συμφώνησαν ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος...
με όρους ο 36χρονος, ο οποίος εμφανίζεται ως μέλος του Ρουβίκωνα.     Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, περίπου 30 μέλη του Ρουβίκωνα και αλληλέγγυοι βρίσκονταν έξω από το ανακριτικό γραφείο σε ένδειξη συμπαράστασης.  Ο 36χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης για καταδρομική επίθεση με μπογιές και καπνογόνα στη Βουλή και κατηγορείται για φθορά ιστορικού μνημείου σε βαθμό κακουργήματος.  Σύμφωνα με ανακοίνωση του ηγετικού στελέχους Γιώργου Καλαϊτζίδη:  Τριάντα χιλιάδες ευρώ (30.000) εγγύηση επέβαλε ο ανακριτής πριν λίγο στον σύντροφό μας για την παρέμβαση στην Βουλή. Το οποίο ποσό πρέπει να πληρωθεί εντός 20 ημερών αλλιώς θα οδηγηθεί στην φυλακή. Σύμφωνα με την πληροφορία που υπάρχει πως έχουν ταυτοποιηθεί άλλα 3 άτομα για την συγκεκριμένη δράση, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το συνολικό ποσό εγγυήσεων να εκτιναχθεί στα 120.000 ευρώ. Μας είχε μπει η σκέψη μετά την τελευταία παρέμβαση να μπούμε σε μια περίοδο αποκλιμάκωσης. Μετά την τελευταία εξέλιξη εχω να πω το εξής: Αυτό που έγινε σήμερα θα το πληρώνετε στον αιώνα τον άπαντα. Θα σας βγάλουμε κάθε ευρώ από την μύτη. ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Και όσοι έχετε πάρει μέρος στην κατασταλτική επιχείρηση εναντίον μας θα δείτε την φάτσα σας και το όνομα σας να διακινείται πανελλαδικά.



2 σχόλια:

  1. ΑΛΙΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλίμονο μας χωρίς κράτος να παίρνει όποιος θέλει το νόμο ίσον ζούγκλα

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive