Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Δικαστής Βόλου για υπόθεση Κουφοντίνα: "Ντρεπόμαστε να ανέβουμε στην εδρα. Πιθανόν να παραιτηθούμε"

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΟΛΟΥ

Νέα Ιωνία Βόλου χθές βράδυ. Η φιλική ανδροπαρέα απαρτίζεται απο εναν Δικαστκό, εναν δικηγόρο, εναν δικαστικό επιμελητή, εναν σωφρονιστικό υπάλληλο και τη γυναίκα του , όλοι κάτοικοι Βόλου. Σε κάποια στιγμή η συζήτηση -μετα απο αρκετά καραφάκια- πήγε στην υπόθεση της άδειας του Κουφοντίνα. Την αρχή την έκανε ο Δικηγόρος λέγοντας ότι...
δεν περίμενε τέτοια ενέργεια απο τον Άρειο Πάγο και μάλιστα για κατάδικο με 11 φορές ισόβια. Φρονώντας οτι η ενέργεια αυτή έγινε λόγω των πιέσεων του αναρχικού χώρου και οι Αρεοπαγίτες φοβούμενοι άσχημες εξελίξεις και μάλιστα παραμονές εκλογών έκριναν οτι αυτό θα εκτόνωνε την κατάσταση και θα επήρχετο ηρεμία. Περίμεναν ολοι τι θα πει ο Δικαστικός αφού ήξεραν οτι συμμετείχε στο Δικαστικό συμβούλιο που δεν ενέκρινε την 7η άδεια στον ισοβίτη τρομοκράτη. Ο Δικαστής σοβαρός και δίκαιος οικογενειάρχης όσα χρόνια τον ξέρουν ξεκίνησε με το γεγονός ότι το σκεφτεται πολύ σοβαρά να ξανα ανέβει στην έδρα σκεπτόμενος οτι οι συνάδελφοι, οι διάδικοι και οι δικαζόμενοι πολίτες θα γελάνε πίσω απ την πλάτη του θεωρώντας τον αμφιβόλου ευθυκρισίας αφού ο Άρειος Πάγος αναίρεσε ως κακή την απόφαση του συμβουλίου στην οποία μετείχε. 
-Δεν σας κρύβω τους ομολόγησε οτι εκείνο το βράδυ που μας είπε η Γραμματεία του Αρείου να περιμένουν μέχρι η Κα Ξένη Δημητρίου να μας στείλει την αναίρεσή της, η οποία έφτασε τις 11 τη νύχτα, ξενύχτησαν οικογενειακώς αφού δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα συνέβαιναν. Θεωρώ τους είπε, ότι η Κα Δημητρίου όντας βαθειά θρησκευόμενη πίστεψε ότι αυτή ήταν μια καλή πράξη συν του γεγονότως ότι σε λίγες μέρες βγαίνει στη σύνταξη. Μην ξεχνάτε επίσης τους είπε οτι η κοινή γνώμη πιστεύει οτι  Κυβέρνηση, η Δικαιοσύνη, η Αστυνομία κ.λ.π. βλέπουν με ελαστικότητα υποθέσεις και πράξεις του αναρχικού χώρου και είναι πάμπολλα τα παραδείγματα περι τούτου. Σας λέω δε, ότι ολοι οι δικαστές που απαρτίζαμε το συμβούλιο είμαστε θιγμένοι στο έπακρο, θεωρούμε οτι γελοιοποιηθήκαμε και έχουμε τις παραιτήσεις μας έτοιμες, σε περίπτωση που το νεο δικαστικό συμβούλιο οριζόμενο απο την ηγεσία της Δικαιοσύνης, αναιρέσει την δική μας απόφαση που ήταν απόλυτη νόμιμη, τεκμηριωμένη και ηθικότατη. Γύρω στις 5 -6 Ιουνίου θα έχουμε τα νεότερα. 
Γ.Κ.

2 σχόλια:

  1. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΟΥ ΚΑΡΓΑΚΟΥ. ""ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΙΣΜΟΥ"". ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε μαζί σας και ο Κύριος να αναπαύει την ψυχή του κ.Καργάκου

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive