Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Πανικό και στην Τουρκία προκάλεσε ο σεισμός στην Κω. Пήδαγαν απ τα μπαλκόνια οι Τούρκοι

A car is seen after an earthquake and a tsunami in the resort town of Gumbet in Mugla province
Περιορισμένες ζημιές και ελαφρά τραυματίες υπάρχουν στην Τουρκία από τον σεισμό των 6,4 Ρίχτερ που έπληξε την Κω. Η νομάρχης της Μαγνησίας Εσέν Γκιούλτζιβελεκ δήλωσε ότι δεν υπήρξαν θύματα ή σοβαρές ζημιές. Περίπου 100 τραυματίστηκαν ελαφρά, κυρίως επειδή πήδηξαν από μπαλκόνια υπό το καθεστώς πανικού...
Όλοι τους διακομίστηκαν ή μετέβησαν στα νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες.Ο δήμαρχος Μαγνησίας ανακοίνωσε ότι έχουν σημειωθεί περιορισμένες ζημιές μόνο σε παλαιά κτήρια. Ο δήμαρχος Αλικαρνασού είπε ότι σε ορισμένες περιοχές σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος, αλλά πλέον η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί Το σεισμολογικό κέντρο του Καντιλί ανακοίνωσε ότι παρατηρήθηκε τσουνάμι 10 εκατοστών. Στην παραλία Γκιούμπετ της Αλικαρνασσού γκρεμίστηκαν προβλήτες και προκλήθηκαν ζημιές σε σκάφη που ήταν δεμένα, αλλά και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα κοντά στην παραλία, ενώ ψάρια βρέθηκαν μέσα σε καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive