Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Σεισμολόγοι: Θα ακολουθήσουν μετασεισμοί ίσως και άνω των 6 Ρίχτερ στην Κω

4186060-1500627678
H μετασεισμική ακολουθία θα συνεχιστεί στην Κω για αρκετούς μήνες και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, δήλωσε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο καθηγητής Σεισμολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Μανώλης Σκορδίλης....
Ο κ. Σκορδίλης ανέφερε ότι έχουν ήδη καταγραφεί πάνω από 15 μετασεισμοί, μετά τον κύριο σεισμό των 6,6 Ρίχτερ στην Κω. Ο ίδιος τόνισε ότι οι κάτοικοι πρέπει να αποφεύγουν τα σπίτια που έχουν οικοδομηθεί χωρίς αντισεισμικό κανονισμό και να συμβουλεύονται τα συνεργεία μηχανικών που είναι στη περιοχή, πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους. Απαιτείται ψυχραιμία από τους κατοίκους, ανέφερε. Οι σεισμολόγοι προσπαθούν βέβαια να είναι καθησυχαστικοί ωστόσο εφιστούν την προσοχή των κατοίκων του νησιού και προειδοποιούν για άλλους επίσης μεγάλους μετασεισμούς -ακόμη και πάνω από 6 Ρίχτερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive