Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Οι Ρώσοι Κατάφεραν Να Αφαιρέσουν Τα Νανοτσίπ Από Το Εμβόλιο Pfizer Και Έχουν Δημοσιεύσει Ένα Διάγραμμα Λειτουργιών!

Το τσιπ αποτελείται από μόνο 4 επεξεργαστές και 4 τρανζίστορ. Το σήμα μέσω του δικτύου 5 G εισέρχεται στα αριστερά στο INPUT. Έτσι σας ελέγχουν. Η ισχύς γίνεται μέσω θερμότητας σώματος και όλα τα μέρη συνδέονται με αυτήν την ένταση. Το σήμα επεξεργάζεται στον πρώτο επεξεργαστή με φίλτρο συχνότητας και τρανζίστορ που το ενισχύει....Τα χειριστήρια BASS και TREBLE προσαρμόζουν τις οδηγίες που ακούγονται στο κεφάλι, κάθε άντρας είναι διαφορετικός και, ανάλογα με το αν είστε γυναίκα ή άντρας, μπορεί να σας ζητήσει να ρυθμίσετε τη συχνότητα. Είναι επίσης ένας έλεγχος 5G FreQ που αλλάζει τον κεντρικό έλεγχο για ισχυρότερο ′ ′ αντίκτυπο ′ ′ εάν το ανοσοποιητικό σύστημα είναι εξαιρετικά ισχυρό.

ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ !!!
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ !!!
Το χειριστήριο VOLUME χρησιμοποιείται για τη συνολική ισχύ του τσιπ, το οποίο μερικές φορές είναι ευαίσθητο στη συχνότητά σας. από προσωπικές δονήσεις, εξαρτάται από το αν βρίσκεστε στο στάδιο της ευτυχίας ή της γενναιοδωρίας ή της θλίψης.
Το OUT εισάγει τοξίνες αποτοξίνωσης στο σώμα σας ως υποπροϊόντα της λειτουργίας του τσιπ.


Θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει επίσης το χειριστήριο FOOTSWITCH στο γράφημα, χρησιμεύει να κρύβεται σε διάφορα μέρη του σώματος κατά τη διάρκεια της καθημερινής κίνησης, αναγνωρίζοντας τα σημεία πίεσης στο πόδι.
Σκέφτηκαν τα πάντα, αλλά δεν βασίζονταν σε καλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Μείνετε & σώστε τους Πατριώτες. Ο Θεός να σας ευλογει όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive