Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!! Εκδήλωση ΣΟΚ στην Καβάλα – Δείτε τι ετοιμάζουν για τα Ελληνόπουλα. Φωτογραφίες, βίντεο - «Κούκλες» στα αγόρια – «Αυνανισμός» από τα 5 - Όλα με τις ευλογίες του κράτους

Εκδήλωση ΣΟΚ στην Καβάλα – Δείτε τι ετοιμάζουν για τα Ελληνόπουλα
Στον δήμο Καβάλας οργανώθηκε διημερίδα στην δημοτική βιβλιοθήκη με τίτλο «Οι διαφυλικές σχέσεις και ο έμφυλος διαχωρισμός των παιχνιδιών». Με λίγα λόγια να προχωρήσει στα σχολεία η κατάργηση των βιολογικών διαφορών και η παραίνεση σε όλους τους μαθητές να παίζουν με όλων των ειδών τα παιχνίδια, πχ τα αγόρια με κούκλες. Να μην υπάρχουν δηλαδή οι όροι «αγορίστικα παιχνίδια» και «κοριτσίστικα παιχνίδια»...
αλλά όλα τα παιδιά να παίζουν με όλα, συνθέτοντας ένα νέο ουδέτερο κοινωνικό φύλο.
Ευτυχώς η εκδήλωση συγκέντρωσε και τις δύο ημέρες που κράτησε μόλις 20-25 άτομα.
 
Ωστόσο, απεικονίζει αυτό που προωθείται από συγκεκριμένες μειοψηφίες στα σχολεία και τις ευλογίες του κράτους με την μορφή των σεμιναρίων για τις «έμφυλες ταυτότητες.
Σε αυτή την εκδήλωση μίλησε, μεταξύ των άλλων, η καθηγήτρια του ΑΠΘ κα Δήμητρα Κογκίδου, προωθώντας το νέο της βιβλίο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Πέρα από το ροζ και το γαλάζιο – Όλα τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά».
Μάλιστα το είχε παρουσιάσει πριν λίγες μέρες στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, παρουσία της κας Φωτεινής Κούβελα αλλά και της κας Στέλλας Μπελιά, προέδρου των οικογενειών “Ουράνιο Τόξο”, με την στήριξη της ομοφυλοφιλικής κοινότητας.
Δείτε ποιες θα είναι οι «σεξουαλικά αποδεκτές συμπεριφορές»:
 
Τα σχόλια περισσεύουν. Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από δημοσιογράφους, στο οποίο η καθηγήτρια ισχυρίζεται, χωρίς να παραθέσει επιστημονικά δεδομένα, πως δεν υπάρχουν βιολογικά φύλα αλλά κοινωνικά και πως πρέπει να καταργηθούν στερεότυπα όπως εκείνο του «κοριτσιού πριγκίπισσας», ακριβώς όπως παλαιότερα αν θυμάστε είχε πει και η κυβέρνηση μέσω του υπουργείου Παιδείας.
Τα σχόλια δικά σας:

2 σχόλια:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive