Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Εντοπισμός εκατοντάδων αμπουλών και ακατάλληλων προφυλακτικών στον Λαγανά. Μπαρ με «αέριο γέλιου»

Την ώρα που η 18χρονη Βρετανίδα χαροπαλεύει στην Εντατική ύστερα από εισπνοή μπαλονιών με «αέριο γέλιου» στα Μάλια, στον Λαγανά πραγματοποιείται σαφάρι των Αρχών σε μπαρ και καταστήματα! ΑΠΟ ΤHΝ Εύα Παπαδάτου..

Μετά την άγρια δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα Μπάκαρι Χέντερσον, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από ομάδα εξαγριωμένων νεαρών στο δημοφιλές θέρετρο της Ζακύνθου, υπάρχει έντονη κινητικότητα των Αρχών. Στελέχη του ΣΔΟΕ έχουν κάνει... απόβαση στην περιοχή και μαζί με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και του τελωνείου μπαίνουν σε μαγαζιά, όπου εντόπισαν και κατάσχεσαν εκατοντάδες αμπούλες «αερίου γέλιου», γνωστού ως «laughing gas» ή «hippy crack», χιλιάδες ακατάλληλα προφυλακτικά καθώς και πολλά προϊόντα «μαϊμού», όπως τσάντες.
Σε έρευνα που έγινε σε δύο μπαρ της περιοχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατοντάδες αμπούλες υποξειδίου του αζώτου («laughing gas»), καθώς και μεγάλη ποσότητα λαθραίου καπνού. Οι υπεύθυνοι των δύο μαγαζιών συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Ζακύνθου.
Ενδειξη
Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί και ο εντοπισμός πολλών χιλιάδων επικίνδυνων προφυλακτικών, τα οποία δεν έφεραν την ένδειξη καταλληλότητας CE. Η Αστυνομία ήδη πραγματοποιεί έρευνες με στόχο να βρει τον τρόπο με τον οποίο το ακατάλληλο φορτίο εισήχθη στην Ελλάδα.
Στο μεταξύ, σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου η 18χρονη Βρετανίδα που διασκέδαζε σε μπαρ των Μαλίων και φέρεται ότι εισέπνευσε ένα ή δύο μπαλόνια γέλιου.
Η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τη νεαρή τουρίστρια, ενώ οι φίλοι της, που ήταν μαζί της τη μοιραία νύχτα, αναμένεται να λύσουν τη σιωπή τους, βοηθώντας τις έρευνες των αστυνομικών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Πάντως, η Κρήτη παρουσιάζεται από βρετανικά μέσα ενημέρωσης ως «παράδεισος» για το ναρκωτικό μπαλόνι, κάνοντας λόγο για ανεξέλεγκτη διακίνησή του. Χρήστες αναφέρουν ότι το «αέριο γέλιου» έχει την ίδια επίδραση με μία γραμμή κοκαΐνης, ωστόσο έρευνες αποκαλύπτουν ότι το υποξείδιο του αζώτου ευθύνεται για πολλούς θανάτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive