Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Εξι στη φυλακή για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα στον Λαγανά

Με τον όγδοο και τελευταίο Σέρβο από τους συνολικά εννέα κατηγορουμένους να οδηγείται σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας Ζακύνθου, κλείνει ο κύκλος των απολογιών για την υπόθεση του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα Μπακαρί Χέντερσον στον Λαγανά...

Από τους κατηγορουμένους μόνο δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση, ενώ οι υπόλοιποι προφυλακίστηκαν.
Χθες οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια Ζακύνθου άλλοι τρεις συλληφθέντες, επίσης σερβικής υπηκοότητας. Ο ένας κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ενώ οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με την καταβολή του ποσού των 5.000 ευρώ ως χρηματικής εγγύησης.
Ηδη από το βράδυ της Τετάρτης είχαν κριθεί προφυλακιστέα άλλα πέντε άτομα που και αυτά κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, μετά τη δολοφονία του άτυχου Αμερικανού τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Πρόκειται για τον 34χρονο Ελληνα μπάρμαν, τον 32χρονο Βρετανό σερβικής καταγωγής πορτιέρη, καθώς και τρεις ακόμη Σέρβους, δύο 18χρονους και έναν 21χρονο, οι οποίοι έκαναν διακοπές στο νησί.
Και οι οκτώ αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, με τον Ελληνα μπάρμαν να υποστηρίζει ότι πήρε μέρος στη φονική συμπλοκή, αλλά δεν σκότωσε εκείνος τον Μπακαρί Χέντερσον. Από την πλευρά του, ο πορτιέρης του καταστήματος ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ήταν αδύνατον να χτυπήσει τον 22χρονο, αφού το χέρι του είναι σπασμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive