rottating banner

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ. Γραφει ο Ηλίας Ηλιακόπουλος

Σχετική εικόνα
Η Ευρώπη να ξεκαθαρίσει: την τρομοκρατεί το Ισλάμ ή η "ισλαμοφοβία";;;
ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΞΙΟΥ ΟΜΑΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Η ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕΥΔΟΥΣΑ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΙΑ...
ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΑΝΤΖΕΣΤΕΡ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟ ΘΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. Η ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ KALERGI ΕΧΕΙ ΒΑΡΥ ΤΙΜΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΑΣ.ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ. Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΑΠΛΑ ΟΙ ΜΙΑΡΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΕΝΗ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ.ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΚΕΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΕΝΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ,ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΣ ΔΡΑΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ,ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΦΙΔΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ,ΠΟΥ ΕΘΡΕΨΕ ΑΣΥΛΟΓΙΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ Η ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ , ΣΦΙΓΓΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΗΝ ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ ΤΗΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΕΡΑΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΗΡΥΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΟΤΙ Ο ΜΥΣΑΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΕΙ.ΟΙ ΑΛΑΣΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΟΥΝ.ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΣΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΜΟΝΟ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΠΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ. ΟΙ ΔΟΡΥΑΛΩΤΟΙ ΑΠΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΩΝ. Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.Η ΦΑΡΣΟΚΟΜΩΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive