Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Έφη Καραγιαννίδου: "Είμαι Ελληνίδα αλλά μουσουλμάνα. Θα είμαι πάντα στο πλευρό των Τούρκων.", Ωραία! ΜΠΟΥΡΓΚΑ γιατί ΔΕΝ βλέπω; ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Έφη Καραγιαννίδου
Τώρα πως γίνεται να είσαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ και να είσαι στο πλευρό των Τούρκων… δεν ξέρω… "Είμαι Ελληνίδα αλλά μουσουλμάνα. Θα είμαι πάντα στο πλευρό των Τούρκων !!". Η Έφη Καραγιαννίδου η οποία ήταν διευθύντρια της ΕΑΣ δήλωσε στο διαδίκτυο ότι είναι μουσουλμάνα από την Ελλάδα αλλά πάντα θα υποστηρίζει τους Τούρκους...
και σε ότι χρειαστούν θα είναι στο πλευρό τους.
Αποτέλεσμα εικόνας για Έφη Καραγιαννίδου
   Η Ελληνίδα μουσουλμάνα έχει εδώ και πολύ καιρό που προσπαθεί να πάρει την άδεια από την Ελληνική κυβέρνηση για την κατασκευή τζαμιών στην Καστοριά. Ακόμα είπε σε δήλωση της στην εφημερίδα sabah ότι μαζί με τον Δήμαρχο Καστοριάς αλλά και τον Περιφεριάρχη Δυτικής Μακεδονίας πήγαν να μιλήσουν αλλά και να ζητήσουν την άδεια για τις κατασκευές τζαμιών.  Όμως ο Περιφεριάρχης Δυτικής Μακεδονίας είπε πως η επίσκεψη που έκαναν στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο ήταν για την κατασκευή μεντρεσέ και όχι τζαμιά. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Έφη Καραγιαννίδου
Η Έφη Καραγιαννίδου δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα ότι: «Πέρυσι τον Απρίλιο, ήρθαμε στην Κωνσταντινούπολη με τον δήμαρχο της Καστοριάς και τον κυβερνήτη της Δυτικής Μακεδονίας. Πήγαμε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης για να πάρουμε άδεια από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.   
Αποτέλεσμα εικόνας για Έφη Καραγιαννίδου
Η επίσκεψή μας αυτή έγινε λόγω κάποιων προβλημάτων που είχαμε με τον Αρχιεπίσκοπο στην Ελλάδα ο οποίος διαφωνεί με το εν λόγω project. Ο Βαρθολομαίος μας έδωσε την άδεια. Τώρα περιμένουμε την άδεια από την ελληνική κυβέρνηση, κυρίως του Υπουργείου Πολιτισμού και του Υπουργείου Εξωτερικών της».  
Αποτέλεσμα εικόνας για Έφη Καραγιαννίδου
Είμαι Ελληνίδα αλλά μουσουλμάνα. Θα είμαι πάντα στο πλευρό των Τούρκων.

3 σχόλια:

  1. Αυτό το κοπρόσκυλο θέλει κρέμασμα όχι βέβαια γιατί είναι μουσουλμάνα αλλά γιατί είναι πράκτορας των Τούρκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα τσακιδια η Τουρκιά την περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συνεχεια επι του εργου αναφορικα με την προετοιμασια ισλαμοποιησης της χωρας(για να καταλαβετε οτι αυτος εδω ο τοπος εβγαζε παντα τους μεγαλυτερους εφιαλτες και ελληνοφωνους γραικυλους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive