Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Προκαλεί ο πρόεδρος της μουσουλμανικής νεολαίας στην Κομοτηνή: Είμαστε Τουρκική Νεολαία - ΒΙΝΤΕΟ

Προκαλεί ο πρόεδρος της μουσουλμανικής νεολαίας στην Κομοτηνή: Είμαστε Τουρκική Νεολαία - ΒΙΝΤΕΟ
Μία μέρα μετά την επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ στη Θράκη, κάποιοι από τους μουσουλμάνους στην περιοχή φαίνεται ότι πήραν τα…
πάνω τους και ξεσπάθωσαν με δηλώσεις. Χαρακτηριστική περίπτωση ο πρόεδρος της μουσουλμανικής νεολαίας, ο οποίος με δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, επιμένει να μιλά για «Τουρκική Νεολαία». «Εμείς γιατί να αλλάξουμε; Επειδή το θέλουν κάποιοι;» δηλώνει χαρακτηριστικά. Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.

3 σχόλια:

  1. Κάνε ενα τεστ DNA και θα γελάσουμε.Το DNA των μουσουλμάνων της Θράκης είναι ίδιο με των υπόλοιπων Ελλήνων.(Τριανταφυλλίδης,DNA των Ελλήνων στόν Κόσμο)
    Σε λίγο θα γίνετε σκλααβάκια των Τουρκαλάδων,όπως την πάθαν οι μουσουλμάνοι της Κύπρου.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΑΠΟΣΧΙΣΤΗΚΑ ΚΟΛΠΑ,ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν τον απελαύνουν τον κολότουρκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όταν βρεθούμε σε θέσεις ευθύνης,αυτοί που θρωρούν τους εαυτούς τούς τούρκους,θά πάρουν φύλλο πορείας για άγκυρα με συνοπτικές διαδικασίες,ανταλλαγή πλυθησμών οι ελληνες στην πατρίδα τους μαζί με το πατριαρχείο,και τα μογγόλια όπου θέλουν,εκτος ελλάδας φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive