Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Συναγερμός στις Βρυξέλλες: Δύο εκρήξεις στο κεντρικό σταθμό των τρένων (βίντεο)

Συναγερμός στις Βρυξέλλες: Δύο εκρήξεις στο κεντρικό σταθμό των τρένων (βίντεο)
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας και του στρατού στις Βρυξέλλες για την εκκένωση της κεντρικής πλατείας Grand Place και του κεντρικού σταθμού των τρένων στη βελγική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν πυροβολήσει έναν ύποπτο...
ενώ οι δύο εκρήξεις έγιναν στον κεντρικό σταθμό.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ύποπτος φορούσε γιλέκο με εκρηκτικά.
Ο ύποπτος αφού φέρεται να προκάλεσε μια έκρηξη μικρής ισχύος φώναξε «Αλλάχου Άκμπαρ», σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα τον οποίο επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο.
Η αντίδραση των αστυνομικών ήταν άμεση. Ο δράστης δέχθηκε τα πυρά των αστυνομικών, οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο, καθώς η πόλη του Βελγίου εξακολουθεί να βρίσκεται υπό καθεστώς έκτακτης κατάστασης, μετά τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις.
Μέσω Twitter, η βελγική αστυνομία ανέφερε ότι το συμβάν βρίσκεται υπό «έλεγχο».
Η εισαγγελία των Βρυξελλών ανέφερε ότι ο φερόμενος ως δράστης της έκρηξης πυροβολήθηκε. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive