Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΤΩΡΑ. Συναγερμός στις Βρυξέλλες – Δείτε εικόνες. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για τρομοκρατική απειλή είναι σε εξέλιξη στις Βρυξέλλες
Αποκλειστικό βίντεο του Life-Events.gr που βρίσκεται στην βελγική πρωτεύουσα και μεταφέρει ό,τι συμβαίνει. Νέα τρομοκρατική απειλή είναι σε εξέλιξη στις Βρυξέλλες...
Οι βελγικές αρχές προχώρησαν στην εκκένωση του κεντρικού σιδηροδρομικού των Βρυξελλών ύστερα από αναφορές για δύο μικρές εκρήξεις. Σύμφωνα με το BBC, η βελγική αστυνομία υποστηρίζει ότι η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο. Όπως αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο βελγικά ΜΜΕ, η αστυνομία «εξουδετέρωσε» άτομο που φορούσε ζώνη με εκρηκτικά. Ο δράστης, φέρεται να δέχθηκε τα πυρά των αστυνομικών, οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο. Η αστυνομία έδωσε εντολή σε κάθε περίπτωση να εκκενωθεί η κεντρική πλατεία Grand Place, καθώς και ο κεντρικός σταθμός, ενώ διεκόπη προσωρινά η κίνηση των συρμών για λόγους ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive