Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Πολύ μυαλό δεν θέλει φίλε μου – Μας κυβερνούν τα περιττώματα της Φύσης … Της Ευστρατίας Σουραβλά

Μόλις είδα ένα ντοκιμαντέρ για το ζευγάρωμα της βασιλικής κόμπρας. Ο αρσενικός χρησιμοποιεί τα δύο ημιπέη του και τοποθετεί στην κοιλιά της γύρω στα 40 αυγά .
Μόνο ο αρσενικος που ανήκει ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΔΟΣ ΦΙΔΙΟΥ μπορεί να το κάνει αυτό γιατί οι υποδοχές ταιριάζουν.
Αυτό ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ....
Κι αυτό γίνεται για να διατηρεί η Φύση τις φυλές καθαρές ,να υπάρχουν φυλές δηλαδή και να μην χαθούν με την επιμειξία .
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ,Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ,ούτε φυσικά ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑ ΤΗΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .
Εσείς , ΟΣΟΙ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ και ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ,ζήστε σε πολύχρωμες κοινωνίες ζήστε ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ και βγάλτε και αφροέλληνες.
Εγώ θα επιμένω να σέβομαι και να ακολουθώ την ΜΑΝΑ ΦΥΣΗ σεβόμενη τις εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα . Και ο κανόνας ΔΕΝ σπάει. ΑΝ ΤΟΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ,ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΥΒΡΙΝ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΦΥΣΙΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙΔΡΑ.
Κι αφήστε και τον κάθε άθλιο υπουργό να σας λέει να επιμιχθείτε για να μην έχετε υπογεννητικότητα ενώ σας την έχει προκαλέσει αυτός με τις ψήφους του ,να σας πρήξει τα αυτιά με τις αφύσικες και ανώμαλες ενάντιες στην Φύση απόψεις του που θέλει να σας τις επιβάλλει δια της βίας μιας και μισει την ύπαρξη των Φυλών και κυρίως της λευκής και ειδικά της Ελληνικής φυλής .
Και ελάτε μετά ,να μου πείτε ποιοί είναι οι ρατσιστές.
Αυτοί που θέλουν να επιμείξουν και να εξαφανίσουν φυλές πηγαίνοντας κόντρα στην Φυσική Νομοτέλεια περί προστασίας των ειδών, ή εμείς που σεβόμαστε τα είδη και τις φυλές και θέλουμε να υπάρχουν όπως αυτοί σέβονται τις φυλές των σκύλων τους και θέλουν να υπάρχουν σε αντίθεση με τις φυλές των ανθρώπων που θέλουν να εξαφανίσουν;
Πολύ μυαλό δεν θέλει φίλε μου!!
Μας κυβερνούν τα περιττώματα της Φύσης και η θέση τους οφείλει να είναι ,εκεί που θα έπρεπε να είναι .

1 σχόλιο:

  1. Τὰ ὁποῖα περιττώματα κάποια ἄλλα περιττώματα ἐκλέγουν.
    Συνεπῶς πρὸς τί ὅλα αὐτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive